Τα τελευταία χρόνια η εργασία εξ αποστάσεως έχει υιοθετηθεί απο πολλούς οργανισμούς και αποτελεί μια ευέλικτη πρακτική που ενισχύει την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα.

Eδώ θα βρείτε το εργαστήριο εισαγωγής στην εξ αποστάσεων εργασία “Pivoting to Remote Work” με την επιμέλεια της Techsoup.

Νέα λογισμικά που βοηθούν την επικοινωνία μεταξύ των μελών μιας ομάδας ή επιχείρησης, οδηγοί για πιο αποτελεσματική συνεργασία, ολοκλήρωση έργων και χρηση τεχνολογικών εργαλείων βοηθούν στην εξοικείωση με το νέο “αποστασιοποιημένο” τρόπο εργασίας.

Ανάμεσα στην πληθώρα εργαλείων διαθέσιμων για αυτού του τύπου εργασίας, παρακάτω σας προτείνουμε αυτά που ξεχωρίζουμε:

Asana: μια διαδικτυακή και κινητή εφαρμογή σχεδιασμένη για να βοηθά  ομάδες να οργανώνουν, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται επιχειρηματικά έργα και διαδικασίες. Αναλυτικά ο οδηγός χρήσης της Asana εδώ 

Zoom: παρέχει υπηρεσίες βιντεοτηλεφωνίας και διαδικτυακής συνομιλίας μέσω μιας peer-to-peer  πλατφόρμας λογισμικού σε cloud και χρησιμοποιείται για τηλεδιάσκεψη, τηλε-επικοινωνία, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και κοινωνικές σχέσεις. Υποστηρίζει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σε βίντεο-κλήση. Αναλυτικά ο οδηγός χρήσης εδώ

 

Pin It on Pinterest

Share This