Καλωσορίσατε στο Ten Million Hands, ένα έργο “Βιωσιμότητας στην Πράξη”, αφιερωμένο στο να ενδυναμώσει τα άτομα και να μεταμορφώσει τον κόσμο μας ώστε η βιωσιμότητα να γίνει μια καθημερινή επιλογή στην ζωή μας.

Το Ten Million Hands ξεκίνησε ως μια συνεργατική πρωτοβουλία του Impact Hub Athens και του Helidoni Foundation και από τα τέλη του 2022 έχει συσταθεί ως ξεχωριστός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Η αποστολή μας είναι να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τη βιωσιμότητα, παρέχοντας πληροφορίες τόσο στους καταναλωτές όσο και στις εταιρείες για τη σημασία της ηθικής κατανάλωσης και παραγωγής. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας υποστηρίξουμε στην αλλαγή των αντιλήψεων και των πρακτικών σας, με στόχο την επίτευξη ενός βιώσιμου τρόπου ζωής.

Στο Ten Million Hands, απευθυνόμαστε στις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των εταιρειών, αναγνωρίζοντας ότι η συστημική αλλαγή ξεκινά από μικρές καθημερινές πράξεις. Η πλατφόρμα μας σχεδιάστηκε για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση, να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους και να προσφέρει πρακτικές λύσεις που προωθούν ηθικές και βιώσιμες πρακτικές.

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία όπου η ηθική κατανάλωση και παραγωγή θα γίνουν αποδεκτές από όλους. Φανταζόμαστε έναν κόσμο όπου κάθε ένας από εμάς θα παίζει ένα ζωτικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα απολαμβάνει τα οφέλη μιας βιώσιμης ζωής και θα έχει μια πιο αρμονική σχέση με τον πλανήτη μας.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τη δύναμη που έχουν δέκα εκατομμύρια ζευγάρια χέρια ενωμένα! Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε τις τελευταίες ειδήσεις, τα έργα μας και τις προσπάθειές μας για την αειφορία. Ας φτιάξουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα:

Pin It on Pinterest