ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Προσφέρουμε κλειστούς χώρους γραφείων με χωρητικότητα από 2 μέχρι 6 άτομα, για περισσότερη ιδιωτικότητα για εσάς και την ομάδα σας. Διαλέξτε το χώρο που ταιριάζει στις επαγγελματικές σας ανάγκες, όντας σε άμεση επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητάς μας, μέσω της χρήσων όλων των διαθέσιμων κοινόχρηστων χώρων μας!

Επαγγελματικό Περιβάλλον

Ένας χώρος εργασίας που εμπνέει ειδικά διαμορφωμένος για επιχειρήσεις, όπου μπορούν να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους εργασίες, να συναντούν πελάτες και να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους.

 

Ιδιωτικότητα & Ασφάλεια

Τα γραφεία μας εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα για εμπιστευτικές συζητήσεις, με ασφαλή συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Δυνατότητα Προσαρμογής

Οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τα γραφεία τους, ώστε να αντικατοπτρίζουν την ταυτότητά τους και να καλύπτουν τις ανάγκες τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον.

Κοινόχρηστες Παροχές – Υπηρεσίες

Οι χρήστες των ιδιωτικών γραφείων επωφελούνται από κοινόχρηστες παροχές όπως τα lounge, η κουζίνα και η γραμματειακή υποστήριξη, βελτιώνοντας την άνεση και την αποδοτικότητα.

Ευκαιρίες Συνεργασίας

Για πάνω από μια δεκαετία, το Impact Hub Athens αποτελεί σημείο συνάντησης για επιχειρηματίες με κοινωνικό αντίκτυπο, προωθώντας την ανάπτυξη και τις διασυνδέσεις τους.

Οικονομία

Η ενοικίαση ενός ιδιωτικού γραφείου στο Impact Hub Athens είναι πιο οικονομική από την παραδοσιακή μίσθωση, με τα κοινόχρηστα κόστη να ωφελούν τις νεοσύστατες ή/ και μικρές επιχειρήσεις.

 

ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα μέλη μας έχουμε στους χώρους διαφορετικά meeting rooms για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για συναντήσεων και παρουσιάσεων, πλήρως ηχομονωμένο phone booth για τα ιδιωτικά τηλεφωνήματα και διαδικτυακές συναντήσεις, κουζίνα για να να νιωθουν όλοι σαν το σπίτι τους και φυσικά την πανέμορφη αθηναϊκή αυλή μας! 

Garden meeting room

Το Garden meeting room ενδείκνυται για τις ιδιωτικές συναντήσεις των μελών της κοινότητάς μας με την ομάδα τους ή με τους (μελλοντικούς) συνεργάτες τους. 

  • Παροχές του χώρου
    LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps,γραφική ύλη, flip­charts

 

Workshop Room

Το Workshop room χρησιμοποιείται από τα μέλη της κοινότητάς μας για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια ή άλλες εκδηλώσεις. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και έχει την δυνατότητα εναλλακτικών διατάξεων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Είναι επίσης ένα από τους βασικούς χώρους που φιλοξενούμε τα community events μας!

  • Παροχές του χώρου
    Προτζέκτορας, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Ηχοσύστημα, Γραφική ύλη, flip­charts 

 

 

Athens Comics Library

H Athens Comics Library είναι ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics. Είναι επιπλέον ένας χώρος που χρησιμοποιείται από τα μέλη μας για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες συναντήσεις τους, σεμινάρια ή άλλες εκδηλώσεις τους.

 

  • Παροχές του χώρου
    LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Γραφική ύλη, flip­charts

Phone booth

To phone booth χρησιμοποιείται από τα μέλη μας για τις online συναντήσεις τους καθώς και για ιδιωτικά τηλεφωνήματα αφου προσφέρει απόλυτη ησυχία και πλήρης ηχομόνωση

Αυλη

Η αθηναϊκή αυλή μας, μία μικρή όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης, είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης και συνάντησης των μελών της κοινότητας μας και ίσως ένας από τους χώρους με τις πιο ξαφνικές εμπνευστικές ιδεες.

Κουζινα

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens. Εδώ τα μέλη μας βρίσκουν ζεστό καφέ και τσάι κάθε ώρα της ημέρας, μπορούν να ετοιμάσουν φρέσκους χυμούς, να μαγειρέψουν και φυσικά, να κάνουν lunch break μαζί με την υπόλοιπη κοινότητά του Impact Hub Athens.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Επιλέγοντας το Impact Hub Athens για τη μόνιμη στέγαση της επιχείρησής σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της κοινότητάς μας. Αυτό σας παρέχει πρόσβαση σε μια πληθώρα εκδηλώσεων επιχειρηματικής υποστήριξης, όπως συνεδρίες ανταλλαγής δεξιοτήτων, webinars και άλλα. Επιπλέον, θα μπορείτε να συμμετέχετε στα κοινά μας γεύματα και τις εκδηλώσεις δικτύωσης, προσφέροντάς σας εξαιρετικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε επαγγελματικές διασυνδέσεις.

Ζητήστε μια ξενάγηση και ανακαλύψτε μια αποκλειστική εμπειρία για το επαγγελματικό σας γραφείο, μέσα στην δυναμική κοινότητα coworking του Impact Hub Athens.

Pin It on Pinterest