Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα του Impact Hub Athens αποτελεί τον πυρήνα της τοπικής μας κοινότητας. Είμαστε η Σόφη, ο Δημήτρης, η Έλενα, η Έλενα, η Χριστιάνα, η Μαριάννα, η Λήδα, ο Ερρίκος, η Νία, ο Ιάσονας και ο Γιώργος. Δουλεύουμε μαζί για την πραγματοποίηση και εξέλιξη του Impact Hub Athens ο καθένας στον τομέα που εξειδικεύεται, αλλά και όλοι μαζί, ενώνοντας γνώσεις και εμπειρίες. Λειτουργούμε με βάση τις κοινές μας αξίες και την ανάγκη που μοιραζόμαστε για τη δημιουργία νέων μορφών συνεργατικότητας και αποδοτικής επιχειρηματικότητας.

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΜΑΣ

Στο δίκτυο μας, οι οικοδεσπότες (hosts) έχουν κεντρικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία του Impact Hub, συνδιάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Φροντίζουν ώστε ο χώρος να βρίσκεται πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να διαμορφώνεται κάθε φορά κατάλληλα, έτσι ώστε να εξυπηρετεί στο μέγιστο τις ανάγκες όλων των μελών και των φιλοξενούμενων εκδηλώσεων. Αναλαμβάνουν την ομαλή εισαγωγή των νέων μελών στην κοινότητά και ενημερώνουν προσφέροντας υπηρεσίες σύνδεσης αλλά και σωστής πληροφόρησης στους επαγγελματίες που ξεκινούν να εργάζονται σε αυτή.

POOL OF EXPERTS

Η ομάδα συμβούλων του Impact Hub Athens έχει διεπιστημονικό χαρακτήρα και αποτελείται από ειδικούς και πεπειραμένους επαγγελματίες που συμβουλεύουν, καθοδηγούν την κοινότητα του Impact Hub Athens σε οικονομικά, επικοινωνιακά και στρατηγικά ζητήματα.

Pin It on Pinterest