ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προσφέρουμε χώρους στους οποίους μπορείτε να εργαστείτε, να οργανώσετε συναντήσεις και τις εκδηλώσεις σας και να συνεργαστείτε. Οι ισόγειοι χώροι μας είναι προσβάσιμοι και φιλικοί για άτομα με κινητική αναπηρία. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την προσβασιμότητα των υποδομών μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διoργανώνουμε και φιλοξενούμε εκδηλώσεις, που εμπνέουν τη δημιουργικότητα και παρέχουν πολύτιμη γνώση και υποστήριξη στην επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε και συντονίζουμε παρουσιάσεις και workshops σε διάφορες θεματικές που συνδέονται με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και ειδικά για την ενδυνάμωση της ομάδας σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προσφέρουμε μία σειρά προγραμμάτων τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, ξεκινώντας από τον εντοπισμό της ιδέας, της ένταξης της στο κατάλληλο εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό έως το στάδιο που υποστηρίζεται εξατομικευμένα για να μπορέσει να επεκταθεί σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Δημιουργούμε διασύνδεση και συνεργασίες μεταξύ των μελών της τοπικής και της παγκόσμιας κοινότητάς μας, καλλιεργώντας έτσι μια κουλτούρα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Προσφέρουμε εργαλεία και μεθοδολογίες, παρέχουμε πρόσβαση σε πόρους, γνώση, μέντορες και ευκαιρίες χρηματοδότησης, για να δείτε τον αντίκτυπο της επιχείρησής σας να μεγαλώνει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Υποστηρίζουμε και συβουλεύουμε επαγγελματίες και ομάδες από τη σύλληψη της ιδέας (idea generation) μέχρι την τελική υλοποίηση (incubation) και την ανάπτυξή της (acceleration/scaling).

IMPACT STORIES

Pin It on Pinterest