ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι ένα πρωτότυπο έργο του  Impact Hub Athens για την δημιουργία  προϋποθέσεων για κοινωνική συνοχή, συνεργατικό πνεύμα και συνδημιουργία σε μία από τις πολυπληθέστερες, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της Αθήνας. Με βασικούς  πυλώνες τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και την επιχειρηματικότητα  στοχεύουμε στο να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία, να προσφέρουμε ένα σημείο συνάντησης για τους δημιουργικούς πολίτες  της γειτονιάς της Κυψέλης και να δημιουργήσουμε ένα σημείο αναφορά για την καινοτομία και την εμπειρία του κοινωνικού αντίκτυπου για το αθηναϊκό κοινό.

Ανακαλύψτε την Αγορά στο agorakypselis.gr

DENKRAUM ATHENS 

To Impact Hub Athens σε συνεργασία με το Impact Hub Amsterdam και το Impact Hub Madrid φιλοξένησε τη σειρά υβριδικών συζητήσεων πάνω σε  φλέγοντα ζητήματα των σύγχρονων αστικών κέντρων,  μια πρωτοβουλία του BMW Foundation Herbert Quandt με το Impact Hub.

Διαβάστε για το Denkraum στην Αθήνα εδώ

 

CULT UP 

Ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, για την ενίσχυση των νέων επιχειρηματιών που εργάζονται στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Αρμενία, τη Γεωργία και την Ουκρανία. Οι συμμετέχοντες από αυτές τις χώρες μαθαίνουν από κοινού, αλληλο-εμπνέονται και ανταλλάσσουν απόψεις και πρακτικές για καινοτόμες προσεγγίσεις που αφορούν τον τουρισμό και την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Περισσότερα εδώ

 

 

Pin It on Pinterest