Η διεθνής πολιτιστική ποικιλομορφία είναι και πάλι στο προσκήνιο!

 

Τα Impact Hub της Αθήνας, της Ερεβάν, της Λισαβόνας, της Οδησσού, της Τιφλίδας και του Βίγο, συνεργάζονται και σχεδιάζουν ένα νέο καινοτόμο, εκπαιδευτικό  πρόγραμμα ανάπτυξης πρωτοβουλιών κοινωνικής επιχειρηματικότητας στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης.

Το Cult-UP απευθύνεται σε νέους 18-30 χρόνων από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αρμενία, τη Γεωργία και την Ουκρανία. Σκοπός είναι να έρθουν οι νέοι σε επαφή με ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της πολιτιστικής κληρονομιάς από όλη την Ευρώπη, να πειραματιστούν με νέες μεθόδους και δεξιότητες, να γνωρίσουν καινοτόμες προσεγγίσεις και μοντέλα λειτουργίας & βιωσιμότητας. Μέσα από τις κοινές δράσεις και τα σεμινάρια, θα έρχονται σε επαφή με νέους των 6 συμμετεχόντων χωρών, για να ανταλλάξουν ιδέες & πρακτικές.Το έργο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 6 εταίρων που βρίσκονται σε δύο ξεχωριστές περιοχές της Ευρώπης: τη Μεσόγειο και την Ευρασία.

 

Στο πλαίσιο του Cult-UP θα διοργανωθούν μια σειρά δραστηριοτήτων που θα ενισχύσουν και θα συνδέσουν άμεσα 30 νέους προσφέροντας μία σειρά webinars με διεθνείς συμμετέχοντες, για τη βήμα προς βήμα ανάπτυξη των επιχειρηματικων πρωτοβουλιών, ένα οδηγό με ασκήσεις, παραδείγματα, καλές πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για την κοινωνική επιχειρηματικότητα στο χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ένα διεθνές meet up νέων επιχειρηματιών της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ισπανία τον Ιούνιο του 2019!

 

Μείνετε συντονισμένοι για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων σύντομα!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This