Μετά από μια εβδομάδα επισκευών και κατασκευών του χώρου μας, δύο ημέρες παρουσίασης με εκλεκτούς καλεσμένους και συνδημιουργίας του HUB Athens με την ιδρυτική κοινότητα και μια βδομάδα ετοιμασίας της ομάδας και ανανέωσης της λειτουργικότητας του χώρου, το HUB Athens είναι ανοιχτό από τις 15 Ιουλίου όχι μόνο για τους τεχνίτες και τους αρχιτέκτονες, αλλά και για τα μέλη του.

Σήμερα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε και να δοκιμάσετε το πρώτο αρχέτυπο του HUB Athens.

3 μέρες δουλειά και 3 μέρες επισκευές. 2 διαφορετικοί τρόποι εμπλοκής.

Αν και ακόμα είμαστε στην διαδικασία του να γίνουμε το HUB που έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το ρόλο του οικοδεσπότη και να ζήσουμε μαζί σας την εμπειρία ενός HUB που γεννιέται.

Εξερευνώντας το HUB

Ο χώρος του HUB Athens δεν έχει ακόμα την τελική του μορφή, αλλά το internet δουλεύει, ο κλιματισμός επίσης, τα αρχέτυπα των τραπεζιών είναι έτοιμα και η αυλή διαθέσιμη. Θα θέλατε λοιπόν να ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του HUB;

Μάθε εδώ περισσότερα…

Δημιουργώντας το HUB

Οι επισκευές του χώρου τελείωσαν, αλλά τώρα αρχίζει η πραγματική μας παρέμβαση. Πώς ο καμβάς του νεοκλασσικού μας κτηρίου, θα γίνει το HUB Athens;

Μάθε εδώ περισσότερα…

Επιπλέον διευκρινήσεις

Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω για να μάθω περισσότερα;

Για οποιαδήποτε απορία και για να γίνετε ένα από τα πρώτα μέλη μας, είμαστε στη διάθεσή σας στο [email protected] και φυσικά στο χώρο μας, στην οδό Καραϊσκάκη 28, στου Ψυρρή.

 

Πώς μπορώ να πληροφορούμαι για το τι συμβαίνει στο HUB;

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα μας μέσα από το http://athens.the-hub.net ή να γραφτείτε στο newsletter μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν κοντά μας, από 15 Ιουλίου για να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε και να κάνουμε τοHUB πραγματικότητα!

Pin It on Pinterest

Share This