Ήταν μια βραδιά όλο έμπνευση στο Impact Hub Athens.

Με την υποστήριξη του Η Αθήνα Επιχειρεί, τα κρασιά του Οινοχώρου, τα γλυκά του Cake, τα ημερολόγια του Feminine Boudoir και περίπου 30 γυναίκες, από 20-60+ χρονών να γεμίζουν το Open Space του Impact Hub Athens με τον ενθουσιασμό, τις ιδέες και τις εμπειρίες τους γύρω από την καριέρα τους, το mentoring και την επιχειρηματικότητα, η ομάδα του Women On Top επανήλθε δριμύτερη και με γεμάτες μπαταρίες, για μια μεγάλη σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Στο χθεσινό event λοιπόν με θέμα «Mentoring και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την Κλαίρη Βενούκα να μοιράζεται μαζί μας πώς το mentoring, από όλες του τις πλευρές, τη βοήθησε στην επαγγελματική της πορεία και την όπλισε τόσο καλά ώστε να κάνει τα δικά της επιχειρηματικά βήματα, γνωρίσαμε το Women On Top και γνωριστήκαμε καλύτερα μέσα από την παρότρυνση της Εβίτας και μάθαμε μερικά βασικά μυστικά για το πώς μπορεί κάποια να γίνει καλύτερη μέντορας -για τις mentorees αλλά και για τον εαυτό της. Τι σημαίνει mentoring, τι ΔΕΝ σημαίνει mentoring, πώς γίνεται κανείς καλύτερος ακροατής, πώς θέτει όρια σε μια συνεργασία, τι μπορεί να περιμένει ότι θα αποκομίσει ως μέντορας από αυτή τη διαδικασία… τέτοια.

Λύσαμε απορίες, ανταλλάξαμε ιδέες και ανησυχίες, κληρώσαμε τρία φανταστικά ημερολόγια, ζαλιστήκαμε λίγο, γλυκαθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις επόμενες εβδομάδες. Θα σας ξαναδούμε σύντομα όλες!

Το παρόν κείμενο είναι αναδημοσίευση από το blog του Women On Top. Το κείμενο υπογράφει η Στέλλα Κάσδαγλη και μπορείτε να δείτε την αρχική ανάρτηση του άρθου εδώ

Φωτογραφίες: Instagram @impacthubathens, @feminieboudoir

Pin It on Pinterest

Share This