Η Vamvakou Revival και το Impact Hub Athens, συνεργάζονται για τη δημιουργία του πρότυπου ορεινού κέντρου επιχειρηματικότητας Vamvakou Incubator.

Ένας όμορφος συνδυασμός! Η γνώση και η εμπειρία της Vamvakou Revival στην αναβίωση της περιοχής μαζί με την τεχνογνωσία και τη διεθνή πρακτική του Impact Hub Athens, δημιουργούν μια καινοτόμα θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων που καλεί ανθρώπους με όραμα και ιδέες, να έρθουν κοντά, να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο.

Στην καρδιά του Πάρνωνα, γεννιέται ένα οικοσύστημα υποστήριξης, ένας κόμβος επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, ανάπτυξης δεξιοτήτων και δικτύωσης που θα συμβάλει στην αναζωογόνηση του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Προετοιμάστε την ιδέα σας και υποβάλετε την αίτησή σας για ένταξη στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, που θα υποστηρίξει δέκα σχήματα: πέντε (5) επιχειρήσεις που θα εγκατασταθούν στη Βαμβακού και πέντε (5) ομάδες ή υποψήφιους επιχειρηματίες με έδρα στην ευρύτερη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 09 Δεκεμβρίου 2022.

Η θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020 και υλοποιείται από τη Vamvakou Revival.

Η Vamvakou Incubator δημιουργήθηκε από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού της Βαμβακούς Λακωνίας που υλοποιείται με την αποκλειστική υποστήριξη από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Pin It on Pinterest

Share This