Την Κυριακή 12 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται ξανά το εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου οι επισκέπτες της Αγοράς γνωρίζουν τους μικρούς κρυμμένους θησαυρούς της Κυψέλης, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς, έρχονται σε επαφή με την ανθρώπινη πλευρά της Κυψέλης, συναντούν το αληθινό πρόσωπο της γειτονιάς.

Φανταστείτε…

  • μια υβριδική pop up αγορά στον ανοιχτό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης
  • με πρόσωπα από την γειτονιά που βρίσκονται εκεί για να δείξουν την τέχνη τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
  • και φέρνει κοντά όλους τους τοπικούς τεχνίτες, DIY χειροτέχνες, καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις της Κυψέλης και τα προϊόντα τους.

Αυτή είναι η Σούπερ Κυψέλη, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και μας καλεί για δράση και πειραματισμό, επαναπροσδιορίζοντας τους δεσμούς της πόλης και την έννοια της δημοτικής αγοράς.

    

Στις 12 Μαΐου,  στην αγορά της Σούπερ Κυψέλης θα “ξετρυπώσουμε” δίσκους, αντίκες, θα ανακαλύψουμε βιβλία, θα δοκιμάσουμε γλυκά,  φαλάφελ, θα ψωνίσουμε απο το (υπερ)τοπικό μίνι μάρκετ, θα μάθουμε τί μας επιφυλάσσει το μέλλον μας απο το “μαντείο” της γειτονιάς, θα γνωρίσουμε το μεσιτικό γραφείο, τις κομμώτριες και τα πρόσωπα που συνθέτουν τον εμπορικό χαρακτήρα της γειτονιάς.

Η Σούπερ Κυψέλη είναι μια ευκαιρία για ανατρεπτικές αγορές μέσα από μία ευρεία “γκάμα” προϊόντων και υπηρεσιών που σπάνια παρουσιάζονται στο ίδιο μέρος αλλα και ένας τόπος γνωριμίας και συνάντησης με δημιουργικούς ανθρώπους, ιδιαίτερες προσωπικότητες της γειτονιάς μας.

Η Σούπερ Κυψέλη είναι μια μεγάλη γιορτή συν-δημιουργίας και αλληλοϋποστήριξης της γειτονιάς και των ανθρώπων της.

Στηρίζοντας τη Σούπερ Κυψέλη, στηρίζουμε την τοπική οικονομία, στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις της Κυψέλης που έχουν την δική τους ταυτότητα και μοναδικότητα, υποστηρίζουμε μια pop up αγορά με τον αληθινό, πολύχρωμο χαρακτήρα της γειτονιάς.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείσαι στην περιοχή της Κυψέλης;

Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνθέσουμε το μοναδικό εμπορικό ψηφιδωτό της γειτονιάς και των ανθρώπων της.

Γίνε μέλος της ομάδας της αγοράς της Σούπερ Κυψέλης και δηλώστε συμμετοχή για αυτή ή την επόμενη Σουπερ Κυψέλη εδώ.

Για παραπάνω πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]

 

Έλατε στην Αγορά. Ραντεβού στη Φωκίωνος!

#ΔΑΚofimpact

 

*Δημοτική Αγορά Κυψέλης  – Φωκίωνος Νέγρη 42, 11361, Αθήνα

Pin It on Pinterest

Share This