Η  Γιορτινή Κυψέλη επιστρέφει φέτος…πιο γιορτινή από ποτέ! Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης έχει στολιστεί και σας περιμένει στο κέντρο της πόλης με ένα πλούσιο, ψυχαγωγικό πρόγραμμα  δράσεων, που επιμελήθηκε το Impact Hub Athens σε συνεργασία με τα καταστήματα και τους φορείς που στεγάζονται στην Αγορά, και ελεύθερη είσοδο για όλους.

Στην Αγορά φέτος θα δημιουργήσουμε, θα ψυχαγωγηθούμε και θα κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, προσφέροντας μέρος των εσόδων σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και απευθύνεται σε όλους: παιδικά δημιουργικά εργαστήρια, κουκλοθέατρο, μουσικές εκδηλώσεις, το πρώτο ελληνο-αιθιοπικό φεστιβάλ, χορο-θεατρικές παραστάσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας, swing πάρτυ  αλλά και τα καθιερωμένα πλέον CIne-Μαγειρέματα της Αγοράς, όπου θα προβληθεί χριστουγεννιάτικη ταινία που θα συνοδευτεί με εορταστικό μενού.

Στις 23 Δεκεμβρίου μη χάσετε τη  Σούπερ Κυψέλη – μια εναλλακτική, πολύχρωμη pop up αγορά στην οποία θα συμμετάσχουν τεχνίτες της περιοχής, DIY χειροτέχνες, μικρές επιχειρήσεις και καλλιτέχνες της Κυψέλης. Εκεί, θα γνωρίσουμε το αληθινό πρόσωπο της γειτονιάς. Εκεί, θα συναντήσουμε τον Δημήτρη, την Μαρία, τον Μπέκα και άλλους που θα μας δείξουν την τέχνη τους, τα προϊόντα τους και θα μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η Σούπερ Κυψέλη θα είναι μια μεγάλη γιορτή συν-δημιουργίας και αλληλοϋποστήριξης της γειτονιάς και των ανθρώπων της, επαναπροσδιορίζοντας τους δεσμούς της πόλης και την έννοια της δημοτικής αγοράς.

Φυσικα, δεν θα μπορούσε να περάσει ο Δεκέμβριος χωρίς ένα ακόμα απολαυστικό Pop Up Brunch!  Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στις 30 Δεκεμβρίου, την τελευταία Κυριακή του χρόνου να έρθετε στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για να απολαύσετε επιλογές Street food, pop up κουζίνες και καντίνες γνωστών chef υπό τους ήχους γιορτινής μουσικής. Θα είμαστε όλοι εμείς εκεί, για να σας ευχαριστήσουμε όλους μαζί και τον καθένα σας ξεχωριστά για ένα υπέροχο 2018 και για να δώσουμε Ραντεβού στη Φωκίωνος και το 2019!

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων της Γιορτινής Κυψέλης μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Σας περιμένουμε όλους στη Γιορτινή Κυψέλη!

Pin It on Pinterest

Share This