Το μέλλον των εκδηλώσεων είναι πλέον live streamed!

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται από την κρίση του Covid-19, μας έχουν ήδη ωθήσει να αναζητούμε τη «νέα κανονικότητα». Μια συνθήκη με διαφορετικές παραμέτρους, περιορισμούς αλλά και ευκαιρίες για ενίσχυση υπηρεσιών και για σχεδιασμό πιο βιώσιμων προϊόντων και παροχών που να “αντέχουν” σε δύσκολους καιρούς. Παρακολουθώντας τα δεδομένα να αλλάζουν, στο Impact Hub Athens εντοπίζουμε ευκαιρίες για δημιουργική και ασφαλή εξέλιξη των δραστηριοτήτων μας. Οι εκδηλώσεις του μέλλοντος είναι πλέον και online, προσβάσιμες, και ανοιχτές, με δυνατό ψηφιακό αποτύπωμα. 

  • Μετατρέπουμε events, workshops, συναντήσεις, φεστιβάλ στην καλύτερη online εκδοχή τους, για οργανισμούς, επιχειρήσεις, ομάδες πόλης σε μικρούς ή μεγάλους κύκλους επισκεπτών. 
  • Ανακαλύπτουμε online εργαλεία, διαδραστικές διαδικασίες
  • Σκηνοθετούμε διαφορετικά φυσικούς και ψηφιακούς χώρους, προσεγγίζοντας το νέο ζητούμενο της εποχής. 
  • Επιμελούμαστε, συντονίζουμε & υλοποιούμε υβριδικές εκδηλώσεις που συνδέουν την “ήπια” φυσική επαφή με ψηφιακά στοιχεία και τη δυνατότητα networking μέσω ενός παγκόσμιου pool συνεργατών.
  • Αναπτύξαμε ένα ειδικά εξοπλισμένο και διαμορφωμένο στούντιο, με εξειδικευμένους συνεργάτες και state-of-the-art εξοπλισμό παραγωγής για ψηφιακές παραγωγές για τα θέματα που μας απασχολούν. O εξοπλισμός μας περιλαμβάνει green room, software & πλατφόρμα αναμετάδοσης, κάμερες, μικρόφωνα, audio mixer, ειδικό φωτισμό, κονσόλες και internet που δεν το σταματάει τίποτα.

Με βασική πυξίδα τις αρχές inspire-connect-enable δημιουργούμε νέες virtual εμπειρίες, που μας φέρνουν κοντά…από μακριά. 

Με καινοτόμα μέσα διαλόγου και συν- δημιουργίας αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες με ειδήμονες από διαφορετικούς κλάδους, που προσεγγίζουν σύγχρονες προκλήσεις στον αστικό χώρο, στο περιβάλλον και αλλού. Αντλούμε λύσεις αντιμετώπισης από πρακτικές που προέρχονται από τον ακτιβισμό, την κυκλική οικονομία και την τεχνολογία, καταφέρνοντας να πετύχουμε ακόμα περισσότερες συνέργειες και συμμαχίες με συνεργάτες, εντός και  εκτός των δεδομένων γεωγραφικών ορίων. 

H σειρά εκδηλώσεων Denkraum για βιώσιμες πόλεις και καλή ζωή με την υποστήριξη του BMW Foundation Herbert Quandt και του Impact Hub, πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στον ‘ψηφιακό κόσμο’ του Impact Hub Athens, που από τη σύλληψη ως την υλοποίηση δημιούργησε συνθήκες συν- δημιουργίας, δικτύωσης και ανάπτυξης καινοτομίας. Χρησιμοποιήσαμε video conferencing & #deepdive συζητήσεις & workshops με σκηνικό χώρο το Open Space. 

Διαμορφώσαμε το σκηνικό επίσης και υποστηρίξαμε την παραγωγή της Transparency International Greece για την “Πολιτική Ακεραιότητα και τα Ανοιχτά Δεδομένα”, στο πλαίσιο του παρατηρητηρίου “Integrity Watch” στους χώρους του Hub Deck, ενώ πρόσφατα φιλοξενήσαμε τη σειρά διαδικτυακών συσκέψεων του ομίλου Σαράντη, παρέχοντας μία “βόλτα” στα καταστήματα που έχουν παρουσία μέσω του green screen studio & χώρο για συζήτηση με απευθείας μετάδοση από το σπιτικό σαλόνι του Open Space. Παράλληλα διοργανώσαμε υβριδικά φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης συνδυάζοντας γαστρονομία και πολιτισμό, προσφέροντας παράλληλα in house απολαύσεις και ψηφιακό θέαμα!

Το book των virtual εκδηλώσεων εμπλουτίζεται συνεχώς και ενημερώνεται με φαντασία, νέες τάσεις, εργαλεία, gamification & virtual σκηνικά για δημιουργικές παραγωγές.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας  εδώ 

Pin It on Pinterest

Share This