Είστε ΜΚΟ με αυξημένες τεχνολογικές ανάγκες; Το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού TechSoup Technology Assistance είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον θετικό αντίκτυπο της δουλειάς σας!

TechSoup Global είναι ένα μη κερδοσκοπικό διεθνές δίκτυο μη κυβερνητικών οργανισμών, που παρέχει τεχνική υποστήριξη και τεχνολογικά εργαλεία σε άλλους ΜΚΟ. Αποστολή της TechSoup είναι να λειτουργήσει ως μία γέφυρα δημιουργικής συνδιαλλαγής για οργανισμούς και ομάδες που εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας σε όλο τον κόσμο, ώστε να αποκτήσουν αποτελεσματική πρόσβαση στους τεχνολογικούς πόρους που χρειάζονται, για να μπορούν να σχεδιάζουν και να θέτουν σε εφαρμογή λύσεις για έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο.

TechSoup Technology Assistance – Πρόγραμμα Δωρεάς Λογισμικού για ΜΚΟ

Μέσω του διεθνούς δικτύου των επίσημων εκροσώπων της TechSoup σε 62 διαφορετικές χώρες, μέχρι στιγμής πάνω από 600.000 οργανώσεις παγκοσμίως έχουν προμηθευτεί με δωρεάν λογισμικό, εκπαίδευση και τεχνολογική υποστήριξη, εξοικονομώντας έτσι 5 δις δολάρια συνολικά. Το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού TechSoup Technology Assistance για τις ελληνικές ΜΚΟ υλοποιείται από το Impact Hub Athens, επίσημο εκπρόσωπο της TechSoup στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την TechSoup, το Impact Hub Athens διεξάγει μία έρευνα με σκοπό τη χαρτογράφηση των τεχνολογικών αναγκών των ΜΚΟ και άλλων οργανισμών της κοινωνίας των πολιτών στον ελληνικό χώρο συνολικά. Στόχος της συγκεκριμένης έρευνας είναι αφενός η σκιαγράφηση του επιπέδου εξοικείωσης με τα τεχνολογικά εργαλεία τα οποία προσφέρει η Techsoup στις ΜΚΟ, αφετέρου οι ανάγκες εκπαίδευσης τους σε αυτά ή άλλα εργαλεία. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να σχεδιαστούν εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού της TechSoup εδώ

Pin It on Pinterest

Share This