Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Γιορτινή Κυψέλη, πιο γιορτινή από ποτέ, γέμισε την Αγορά με μουσική, κέφι, χορό, θέατρο, τραγούδι, όμορφο κόσμο και φυσικά μας άφησε με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το Impact Hub Athens σε συνεργασία με τα καταστήματα και τους φορείς που στεγάζονται στην Αγορά, προετοίμασαν τις δράσεις της Γιορτινής Κυψέλης, για να ικανοποιήσουν όλους εσάς που με κάθε αγορά σας στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης στηρίζετε  έμπρακτα ένα κοινωνικό σκοπό. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, κάναμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας και δοκιμάσαμε εκλεκτές γεύσεις, στηρίζοντας παράλληλα τη γειτονιά της Κυψέλης και την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Το πρόγραμμα δράσεων ήταν πλούσιο για μικρούς και μεγάλους με παιδικά δημιουργικά εργαστήρια, κουκλοθέατρο, μουσικές εκδηλώσεις, το πρώτο ελληνο-αιθιοπικό φεστιβάλ, χορο-θεατρικές παραστάσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας, swing πάρτυ κ.α.

Με τη νέα πρωτοβουλία  της Σούπερ-Κυψέλης, που έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αγορά, γνωρίσαμε το αληθινό πρόσωπο της γειτονιάς με μια εναλλακτική, πολύχρωμη pop up αγορά στην οποία συμμετείχαν καλλιτέχνες, τεχνίτες της περιοχής, χειροτέχνες και μικρές επιχειρήσεις της Κυψέλης. Και βέβαια, απολαύσαμε το εορταστικό Pop-up Brunch την τελευταία Κυριακή του χρόνου, με επιλογές street food, pop up κουζίνες και καντίνες γνωστών chef, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με απολαυστικό τρόπο.

Τα λαμπερά σας χαμόγελα και η παρουσία σας είναι η ανταμοιβή της προσπάθειάς μας και το κίνητρό μας για να συνεχίσουμε να συν-δημιουργούμε με νέα εγχειρήματα και το 2019.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

 

Καλή μας Χρονιά! Ραντεβού στη Φωκίωνος και το 2019!

#ΡαντεβούΣτηΦωκίωνος κάθε μέρα! #ΔημοτικήΑγοράΚυψέλης #ΈλαΣτηνΑγορά

Pin It on Pinterest

Share This