Το Chivas Venture, ο Δήμητρης Καλαβρός-Γουσίου και το Impact Hub Athens

προσκαλούν τους Έλληνες κοινωνικούς startuppers

να μάθουν πώς μπορούν να διεκδικήσουν μέρος χρηματοδότησης $1 εκατ. για την επιχείρηση τους

σε ένα και μοναδικό mentoring workshop πριν τη λήξη υποβολής των αιτήσεων

 

Το Chivas Venture, o παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, διοργανώνει ένα και μοναδικό workshop για κοινωνικούς επιχειρηματίες την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στις 19:00 στο χώρο του Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα – πλησίον μετρό ‘Μοναστηράκι’), με θέμα Social entrepreneurship and social good. Ways to make money by doing good”. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τo πώς μπορούν να κάνουν την αίτησή τους για να διεκδικήσουν μέρος της ετήσιας χρηματοδότησης $1 εκατ. που προσφέρει κάθε χρόνο ο διαγωνισμός, για να εξελίξουν την επιχείρηση τους καθώς και για τη στρατηγική κερδοφόρου κοινωνικού επιχειρείν.

Ο Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου,  Co-Founder & General Partner στο Velocity.Partners, θα είναι ο επικεφαλής του φετινού Chivas Venture mentoring workshop.  Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Δημήτρης Κοκκινάκης, συν-ιδρυτής του Impact Hub Athens, που θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες insights και προτάσεις για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν επιτυχημένα κερδοφόρα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία παράλληλα προσφέρουν στην κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς και η Ελληνίδα νικήτρια Chivas Venture 2018-2019, κα Ζωή Κουρνιά, ιδρύτρια και δημιουργός της εφαρμογής Ingred.io, η οποία θα μοιραστεί την εμπειρία της από τον περσινό διαγωνισμό. Στο τέλος του workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην online πλατφόρμα του διαγωνισμού μαζί με την έμπειρη ομάδα των Chivas Venture και Impact Hub Athens και να συμπληρώσουν τη δική τους αίτηση που μπορεί να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

 

Το Chivas Venture, κάθε χρόνο διοργανώνει mentoring workshop με στόχο την ενίσχυση του οικοσυστήματος των κοινωνικών επιχειρηματιών στην Ελλάδα, μέσω της επιμόρφωσης και της επαφής με ειδήμονες του κλάδου.

Μπορείς να κλείσεις τη θέση σου στο workshop στο Facebook event του Chivas Venture Greece, ενώ μπορείς να υποβάλλεις οποιαδήποτε ερώτηση για τον διαγωνισμό μέσω μηνύματος.

Αν θέλεις να διεκδικήσεις μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ. που προσφέρει το Chivas Venture, μπες και συμπλήρωσε την αίτησή σου στο chivas.com μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: [email protected]

 

Λίγα λόγια για το Chivas

Το Chivas πρεσβεύει ότι είναι καλύτερο να συνδυάζεις πολλά. Στη ζωή αλλά και στο σκωτσέζικο whisky. Με άλλα λόγια, να δημιουργείς ένα blend πολλών διαφορετικών πραγμάτων, χαρακτηριστικών ή ιδιοτήτων. Κι αυτό είναι κάτι που απορρέει από τους αδελφούς, James και John Chivas, που αποτέλεσαν πρωτοπόροι στην τέχνη του blending το 19ο αιώνα στη Σκωτία. Έκτοτε, τo Chivas αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της κατηγορίας scotch whisky σε όλο τον κόσμο – συνδυάζοντας τα καλύτερα malt και grain whiskies για να δημιουργηθεί κάτι το εξαιρετικό. Η γκάμα του Chivas Regal αποτελείται από διαχρονικές, κλασικές εκφράσεις καθώς και σύγχρονες καινοτομίες, και πιο συγκεκριμένα το Chivas 12, Chivas Extra, Chivas Mizunara, Chivas 18, Chivas Ultis, Chivas 25 και Chivas Regal The Icon.

 

Ο διαγωνισμός Chivas Venture

Το Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώνεται φέτος για τέταρτη φορά στην Ελλάδα ώστε να αναδειχθεί ο Έλληνας κοινωνικός επιχειρηματίας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση $1 εκατ. για την επιχείρησή του. Το Chivas Regal, διατηρώντας την κληρονομιά των αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση, και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στήριξη επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη θετική αλλαγή στον κόσμο, δημιούργησε το Chivas Venture το 2014. Έκτοτε, πάνω από 10.000 επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση του $1 εκατ.

Pin It on Pinterest

Share This