Το πρώτο μας επίσημο community lunch με τη βοήθεια του Options FoodLab στέφθηκε με επιτυχία! Και επειδή εδώ στο Impact Hub Athens γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επιχειρηματικότητα περνάει από το στομάχι και πως ο μόνος τρόπος για να “πείσουμε” τα πολυάσχολα μέλη μας να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά τους, είναι το φαγητό, καλέσαμε την ομάδα του Options Food Lab για να επιμεληθεί τη γαστρονομική εμπειρία!

DSC_0139DSC_0153

DSC_0182

 

DSC_0188

Το Options FoodLab είναι μια πρωτοβουλία υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών στην Αθήνα με επαγγελματική εμπειρία στην εστίαση. Ξεκίνησε σαν μια σειρά από dinner parties σε αθηναϊκά σπίτια ανοίγοντας έτσι ένα διάλογο “ντόπιων” και “ξένων” μέσα από το φαγητό. 

Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα γαστρονομικό κίνημα στην πόλη μας στήνοντας εβδομαδιαία ανοιχτά workshops μαγειρικής και παρέχοντας υπηρεσίες catering, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης και κοινωνικοποίησης για το δίκτυο των συνεργατών του.

DSC_0191

DSC_0148

Το σημερινό μενού, που απολαύσαμε στο Impact Hub Athens είχε “καταγωγή” από το Ιράκ περιλαμβάνοντας ρύζι καρότου (تمن جزر ), σαλάτα φατούς και γλυκά, που ετοίμασε στην κουζίνα μας η chef Roàa με τη βοήθεια των μελών μας.

DSC_0149

17909506_10155203088383839_119453208_n

Κρατήστε μια θέση στο τραπέζι μας!

 

*ΣτCommunity Lunch μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά μέλη της κοινότητας του Impact Hub Athens με τη δυνατότητα να φέρουν έναν προσκεκλημένο. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο τραπέζι μας! Πληροφορίες στο link: https://goo.gl/iGQnpT

Pin It on Pinterest

Share This