«Όταν προέκυψε η ανάγκη να αναβαθμίσω την εταιρεία μου, έψαχνα χώρο να φιλοξενήσει το όραμά μου. Το Impact Hub Athens με κέρδισε από την πρώτη στιγμή χάρη στη ζεστασιά του και το πάθος των ανθρώπων που το διαχειρίζονται. Όταν αποφάσισα μάλιστα να γίνω host της κοινότητας, ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου. Καινοτόμες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα από ολόκληρο τον κόσμο, ασύγκριτη δικτύωση, όλα σε ένα μαγικό κτίριο στην καρδιά της πόλης.

Η Μαρία Λερίδη είναι μεταφράστρια, Co-Founder της Ennoema Translation Services, αντιπρόεδρος της ΠΕΕΜΠΙΠ και host της κοινότητας του Impact Hub Athens.

«Το hosting μου έδωσε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου, να αναπτύξω τις κοινωνικές μου δεξιότητες, αλλά και να βοηθήσω τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας με τις γνώσεις και τις ιδέες μου. Νιώθω πλέον κομμάτι του Impact Hub Athens και πάντα χαίρομαι να υποδέχομαι τα άτομα που μας επισκέπτονται και να τα ξεναγώ στον δικό μας κόσμο». 

Η Αντωνία Ζηλιαναίου, είναι διατροφολόγος/ personal trainer, blogger και μέλος της ομάδας των host μας.

«Εψαξα πολύ να βρω μία κοινότητα που να μπορεί να στηρίξει τα όνειρά μου! Το Impact Hub Athens με αγκάλιασε ως νέα επιχειρηματία δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω πιλοτικά το project “FN at Office” με θέμα την προώθηση της διατροφής και σωματικής δραστηριότητας στο χώρο εργασίας! Το Impact Hub Athens, είναι για μένα το νέο μου σπίτι».

Είσαι παρατηρητικός, ανεξάρτητος, ευφυής, κοινωνικά υπεύθυνος; Σου αρέσει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και να αλληλεπιδράς δημιουργικά; Είσαι επικοινωνιακός, κοινωνικός και σου αρέσει να γνωρίζεις διαρκώς νέο κόσμο; Θέλεις να γίνεις μέλος της πιο καινοτόμου κοινότητας στην πόλη; Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι ναι, ρίξε μια ματιά εδω! Ο επόμενος οικοδεσπότης του Impact Hub Athens ίσως να είσαι εσύ! Ως host, θα είσαι ο “πρέσβης” μας αλλά και η ‘ψυχή” της κοινότητάς μας, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις απεριόριστη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Impact Hub Athens, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του Hub All the Time Membership.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ HOST ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ.

 

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ HOST, ΕΔΩ.

 

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 30 Αυγούστου 2018. 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This