Η R&J Cultural Life International ιδρύθηκε το 2017 με αποστολή την διοργάνωση διεθνών εκπαιδευτικών και πολιτισμικών δραστηριοτήτων με σκοπό να δωθεί η δυνατότητα και η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από διάφορες χώρες να συναντηθούν, να συνεργαστούν σε κοινά σχέδια και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Επίσης, στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της συνεργασίας και κατανόησης σε διεθνές επίπεδο που επιτυγχάνεται μέσα από τις πολιτισμικές διαδράσεις των συμμετεχόντων.

Ο όρος “cultural life” αναφέρεται στις πρακτικές εκείνες που δεν αποτελούν μέρος των βασικών πρακτικών επιβίωσης, αλλά που εμπλουτίζουν τις ζωές των μελών μιας ομάδας. Αυτό σημαίνει από τις τέχνες μέχρι την επιστήμη, από την ιστορία μέχρι την οικονομία και όλα τα πεδία που που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά για την δική τους πρόοδο και ανάπτυξη όπως και για την πρόοδο και ανάπτυξη της κοινωνίας.

Στην προσπάθειά μας αυτή το Impact Hub είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος που προσθέτει αξία μέσα από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, την εκπληκτική κοινότητά του και τις ευκαιρίες δικτύωσεις που μας προσφέρει καθημερινά 

More : www.rjcl-int.com

 

Pin It on Pinterest

Share This