Η ιδέα του mybestie γεννήθηκε το 2019 από 5 φίλους που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα… Δεν είχαν που να αφήσουν το κατοικίδιο τους όταν χρειαζόταν να λείψουν σε επαγγελματικό ταξίδι.

Έτσι μέσα από μια απλή ερώτηση… “που θα αφήσω το κατοικίδιο μου για όσο λείπω;;” ξεκινήσαμε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που θα έδινε τη λύση!

Το mybestie λοιπόν είναι μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ιδιοκτήτες και sitters με σκοπό τη φύλαξη και τη φιλοξενία των μικρών μας φίλων. 

Μέσα από την πλατφόρμα μας, άτομα που αγαπάνε τα ζώα μπορούν να γίνουν sitters ή walkers κερδίζοντας χρήματα. Από την άλλη μεριά οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν τα κατοικίδια τους με απόλυτη ασφάλεια για όσο χρόνο χρειάζεται .

Στο mybestie όλοι οι νέοι συνεργάτες μας αξιολογούνται, εκπαιδεύονται και ενημερώνονται διαρκώς.
Πληρούν όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις, ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Η διαδικασία της κράτησης γίνεται πλέον παιχνίδι καθώς ο ιδιοκτήτης μπορεί άμεσα και με ευκολία να διαλέξει τον sitter που καλύπτει τα δικά του κριτήρια. 

Η ομάδα μας διάλεξε το Impact Hub καθώς είναι μια κοινότητα η οποία προάγει την καινοτομία και φέρνει σε επαφή ανθρώπους και εταιρείες με πρωτοτυπές και διαφορετικές ιδέες. Επίσης ο χώρος του Impact Hub είναι pet friendly… με οικοδεσπότη τον φοβερό Sueno!

 

Pin It on Pinterest

Share This