Είμαστε πρωτοπόροι σε ένα νέο κίνημα φιλανθρωπίας που παρέχει βοήθεια έκτακτης ανάγκης και μακροπρόθεσμες λύσεις όπου χρειάζονται περισσότερο. Στο Select Love, πιστεύουμε ότι η χρηματοδότηση θα πρέπει να απευθύνεται απευθείας σε άτομα που τη χρειάζονται. Γι ‘αυτό διασφαλίζουμε ότι το 89% της δωρεάς σας πηγαίνει κατευθείαν στην πρώτη γραμμή.

Το μοντέλο μας είναι απλό. Πηγαίνουμε όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη, βρίσκουμε τις τοπικές οργανώσεις που κάνουν την πιο αποτελεσματική δουλειά και τους δίνουμε ό, τι χρειάζονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους – είτε πρόκειται για χρηματοδότηση, υλική βοήθεια ή εθελοντές.

Με αυτό το μοντέλο, καταφέραμε να προσεγγίσουμε πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα μέσω περισσότερων από 120 έργων σε 15 χώρες. Το έργο μας στην Ελλάδα αποτελεί το 60% αυτού και υποστηρίζουμε συνεργάτες σε όλη την ηπειρωτική χώρα και νησιά που προσεγγίζουν μερικούς από τους πιο ευάλωτους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να καλύψουμε τα κενά που έχουν απομείνει από μεγάλες ΜΚΟ και την κυβέρνηση και υποστηρίζουμε τα πάντα, από αναζήτηση και διάσωση, τρόφιμα, υπηρεσίες γυναικών και παιδιών, νεολαία, ένταξη, εκπαίδευση και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με ομάδες με επικεφαλής τους ντόπιους και άτομα με ζωντανή εμπειρία και καθοδηγούνται από ανάγκες.

More:    https://helprefugees.org

Pin It on Pinterest

Share This