ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

Tο Impact Hub Athens στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στην περιοχή του Ψυρρή, μία περιοχή που λειτουργεί ως πεδίο δράσης εικαστικών, παραδοσιακών χειροτεχνιών και γενικότερα δημιουργικής επιχειρηματικότητας, με έντονο το στοιχείο της διαπολιτισμικής και κοινωνικής ζύμωσης. Σε αυτό το ενδιαφέρον περιβάλλον, έχουμε διαμορφώσει φιλικούς, άνετους χώρους εργασίας, συναντήσεων και εταιρικών ή άλλων εκδηλώσεων.

Ανοιχτοί Χώροι Εργασίας

Πιστεύουμε ότι το καλύτερο περιβάλλον εργασίας δεν είναι ένα κλειστό γραφείο ή ένα μικρό δωμάτιο. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε ακριβώς το αντίθετο: ανοιχτούς και ενιαίους χώρους εργασίας, ειδικά σχεδιασμένους για να εμπνέουν δημιουργικότητα και να διευκολύνουν τη συνεργασία.

Χώροι συναντήσεων

Διαθέτουμε κλειστούς χώρους ιδανικούς για ιδιωτικές συναντήσεις ομάδων, οι οποίοι διαμορφώνονται ανάλογα με τη χρήση τους.

Χώροι Εκδηλώσεων

Ο χώρος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων καθώς και να σχεδιάζεται ανάλογα με το περιεχόμενο και τις θεματικές της εκάστοτε διοργάνωσης.

Open Space

Χωρητικότητα: 90-120 καθήμενοι/ 150 όρθιοι

Εμβαδόν: 125 m2

O Ανοικτός χώρος εργασίας και συνεργασίας της κοινότητάς μας, μπορεί να φιλοξενήσει σεμινάρια,συνέδρια και μεγάλες εκδηλώσεις. Χάρη στην πολυμορφικότητα του χώρου και των ειδικά σχεδιασμένων επίπλων, μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να διαμορφωθεί από ενιαίος συνεργατικός χώρος εργασίας σε αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων, φιλοξενώντας μέχρι και 150 επισκέπτες.

Έξτρα παροχές του χώρου

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, air condition, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας.

Garden Meeting Room

Χωρητικότητα: 4-10 καθήμενοι

Εμβαδόν: 12 m2
Το μικρό meeting room είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για ιδιωτικές συναντήσεις και για μικρές ομάδες εργασίας.

Έξτρα παροχές του χώρου
LCD TV 40″, air condition, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipchart, πρόσβαση στην αυλή.

Workshop Room

Χωρητικότητα: 30-40 καθήμενοι

Size: 40 m2

Το workshop room είναι ιδανικό για συναντήσεις, διαλέξεις workshops, σεμινάρια, focus groups, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις Tύπου.

Έξτρα παροχές του χώρου

Προτζέκτορας, internet οπτικής ίνας 50 mbps, air­ condition, flip­chart

White Room

Χωρητικότητα: 20-30 καθήμενοι

Εμβαδόν: 30 m2

Το White Room, ούτε τελείως αυτόνομο ούτε και εντελώς συνδεδεμένο με τον υπόλοιπο χώρο, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για συναντήσεις ομάδων και παρουσιάσεις project.

Έξτρα παροχές του χώρου

Internet οπτικής ίνας 50 mbps, air condition, projector, flip­charts, άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι.

Αυλή

Χωρητικότητα: 60-70 καθήμενοι/ 100-120 όρθιοι

Εμβαδόν: 95 m2

Η αθηναϊκή αυλή μας με το κυρίως κτίριο να την περιβάλλει είναι ιδανική για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, cocktails, meet­ups, συναυλίες και άλλα δρώμενα.

Athens Comics Library

Χωρητικότητα: 20-30 καθήμενοι / 30 όρθιοι

Εμβαδόν: 40 m2

H Athens Comics Library εκτός από ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics, μπορεί να φιλοξενήσει εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, κλειστά meetings και μικρά σεμινάρια. Ιδανική για ιδιωτικές συναντήσεις μιας και προσφέρει ησυχία και αυτονομία από το υπόλοιπο Impact Hub.

Έξτρα παροχές του χώρου

Internet οπτικής ίνας 50 mbps, air condition, projector, flip­charts

Κουζίνα

Χωρητικότητα: 10 καθήμενοι / 10 όρθιοι

Εμβαδόν: 50 m2

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens. Εδώ θα βρείτε ζεστό καφέ και τσάι κάθε ώρα της ημέρας, ενώ μπορείτε να ετοιμάσετε φρέσκους χυμούς, να μαγειρέψετε και φυσικά, να κάνετε lunch break στο μεγάλο τραπέζι μαζί με την υπόλοιπη κοινότητά μας. Ιδανική για σεμινάρια μαγειρικής και private cheffing.

Έξτρα παροχές του χώρου

Φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, τραπέζια και πάγκοι εργασίας, ψυγεία, καφετιέρα, βραστήρας, σκεύη, σερβίτσια, Internet οπτικής ίνας 50 mbps, air condition, WC ΑΜΕΑ, αποθηκευτικοί χώροι, άμεση πρόσβαση στην αυλή.

HubDeck

 

Χωρητικότητα: 60-80 καθήμενοι / 100 όρθιοι

Εμβαδόν: 170m2

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στις εγκαταστάσεις μας, το HubDeck είναι το “θυγατρικό” κτήριο του κυρίως οικήματος του Impact Hub Athens. Ένας πολυμορφικός ανοικτός χώρος εργασίας και συνεργασίας, που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες εργασίας, συνέδρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Έξτρα παροχές του χώρου

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, air condition, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας, προσβάσιμος σε ΑΜΕΑ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΧΩΡΟ;

Tο Impact Hub Athens στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στην περιοχή του Ψυρρή, μία περιοχή που λειτουργεί ως πεδίο δράσης εικαστικών, παραδοσιακών χειροτεχνιών και γενικότερα δημιουργικής επιχειρηματικότητας, με έντονο το στοιχείο της διαπολιτισμικής και κοινωνικής ζύμωσης. Σε αυτό το ενδιαφέρον περιβάλλον, έχουμε διαμορφώσει φιλικούς, άνετους χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Κλείσε χώρο

JOIN OUR COMMUNITY!

We offer a diverse set of subscription packages that allow you to work, learn and connect with the Impact Hub. All packages are designed to be both affordable and allow you to customize your subscription to your professional needs and preferences. Select the package that best meets your needs and suits your work habits and experience the amazing benefit of belonging to our local community and global network!

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στο Impact Hub Athens πίστευουμε ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει μέσα από συντονισμένες και συνεργατικές δράσεις φορέων με κοινές αξίες.

Έτσι αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες για να δώσουμε λύσεις στα σημαντικότερα, κοινωνικά, οικονομικά, και περιβαντολογικά ζητήματα.

Pin It on Pinterest