Τι είναι τα speed dating events:

Η δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας προϋποθέτει την αλληλεπίδραση και ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ μη-αναμενόμενων “συμμάχων”. Μέσω μιας σειράς σύντομων 1:1 συνεδριών επιχειρηματικής υποστήριξης, φέρνουμε σε επαφή ειδικούς με επίδοξους επιχειρηματίες, προκειμένου οι πρώτοι να προσφέρουν καθοδήγηση, εποικοδομητική κριτική και να θέσουν δύσκολα ερωτήματα με σκοπό την ανεύρεση καινοτόμων λύσεων. Τι λείπει από την εξίσωση; Ποια είναι τα νέα δεδομένα που μπορούν να τους κατευθύνουν ώστε να διαπρέψουν και να αναπτυχθούν;

 

Υποδεχόμαστε το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε) στο speed dating Φεβρουαρίου!

Στις 12 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στα γραφεία του Impact Hub Athens, γυναίκες επιχειρηματίες από διαφορετικά υπόβαθρα, ρόλους και κλάδους μας συστήνονται, παρουσιάζουν τα projects τους, συναντιούνται σε ένα 1:1 περιβάλλον και εξερευνούν νέες ευκαιρίες για συνεργασία και αμοιβαία υποστήριξη.

 

Σχετικά με το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε)

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών – Σ.Ε.Γ.Ε – είναι μια ελληνική, μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1997 και απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Ελλάδα.

Η ενδυνάμωση της επιχειρηματικής και διαπροσωπικής ανάπτυξης κάθε γυναίκας αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα της φιλοσοφίας του Συνδέσμου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών – Σ.Ε.Γ.Ε.

Η αποστολή του Σ.Ε.Γ.Ε. είναι η ανάπτυξη των γυναικών και η υποστήριξη της βιωσιμότητας της επιχείρησής τους, με τη υλοποίηση δράσεων όπως η Συμβουλευτική, η Εκπαίδευση, το Mentoring, κ.ά. Παράλληλα, ο Σ.Ε.Γ.Ε. συμμετέχει ενεργά σε δράσεις σχεδιασμένες για να ενδυναμώσουν κάθε γυναίκα, βοηθώντας τη να βρει τον επαγγελματικό και ανθρώπινο προσανατολισμό που της αξίζει.

 

Τι είδους επιχειρήσεις αναζητούμε;

Προσκαλούμε δυναμικές γυναίκες επιχειρηματίες, από διάφορα υπόβαθρα και ρόλους (από κατόχους brands, γυναίκες solo-preneurs και startups, μέχρι ΜΚΟ και διεθνείς επιχειρήσεις). Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε αυτές τις επιχειρηματίες σε ένα γεγονός δικτύωσης που θα αναδείξει καινούργιες συνεργασίες, νέες επαγγελματικές σχέσεις και ευκαιρίες για όλες τις συμμετέχουσες. Στοχεύουμε να πάρουμε έμπνευση, ενδυνάμωση και να υπάρξει σύνδεση.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις; Κάνοντας εγγραφή εδώ!

Pin It on Pinterest

Share This