Σχετικά με τα Skillshare events:

Τα μέλη της κοινότητας και η ομάδα του Impact Hub Athens μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε σύντομες συνεδρίες κάθε μήνα! Η ανταλλαγή δεξιοτήτων, η δικτύωση και η έμπνευση μεταξύ των μελών της κοινότητας του Impact Hub Athens χαρακτηρίζουν τα Skillshare events! Προσφέροντας κέικ και καφέ (ή τσάι), ανοίγουμε τις φυσικές και ψηφιακές μας πόρτες και σε προσκαλούμε σε διασκεδαστικές συνεδρίες με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Το SkillShare Φεβρουαρίου

🌐 Τεχνητή Νοημοσύνη στην ηγεσία και τον μετασχηματισμό του χώρου εργασίας

 

Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στο φυσικό μας χώρο, θα φιλοξενήσουμε τη Μάρθα Γιαννακούδη από τη Synnous! Στην παρουσίασή της, η Μάρθα Γιαννακούδη, ειδικός στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με εστίαση στην τεχνητή νοημοσύνη και τον μετασχηματισμό του χώρου εργασίας, συνδέει την ταχεία ανάπτυξη των τεχνολογιών της Τεχνητής Νοημοσύνης με τις απαιτήσεις της διοίκησης και της προσωπικής ανάπτυξης. Επισημαίνει πώς οι ηγέτες μπορούν να ενδυναμώσουν και να ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους να βελτιώσουν τις εργασιακές διαδικασίες τους και να αναπτύξουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Με το υπόβαθρό της ως επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού στον επιταχυντή STARTPLATZ και συνεργάτη στο AI Hub τους, η Μάρθα παρέχει πολύτιμες γνώσεις γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και την ηγεσία, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Η παρουσίασή της επικεντρώνεται στην απαραίτητη οργανωτική και προσωπική ανάπτυξη ώστε να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

▶️ Έλα μαζί μας σε ένα διαδραστικό εργαστήριο, σε μια προσέγγιση βήμα προς βήμα.

 

🔗 Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Pin It on Pinterest

Share This