Σχετικά με τα Skillshare events:

Τα μέλη της κοινότητας και τη ομάδας του Impact Hub Athens μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους σε σύντομες μηνιαίες συνεδρίες! Η ανταλλαγή δεξιοτήτων, η δικτύωση, και η έμπνευση είναι κύρια χαρακτηριστικά αυτών των συνεδριών. Με τη συνοδεία κέικ και καφέ (ή τσαγιού), ανοίγουμε τις πόρτες μας και σας προσκαλούμε σε διασκεδαστικές παρουσιάσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

 

Skillshare Νοεμβρίου:

 

Πώς να (μην) αποτύχεις σαν επαγγελματίας; Δημιουργώντας μια λίστα 5 βημάτων!

Το skillshare event του Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση κάποιων απαραίτητων βημάτων στο δρόμο για την αποτυχία!! Ο αγαπημένος μας, Δημήτρης Κουλέτσης, από την ομάδα των επιχειρηματικών υπηρεσιών, θα μοιραστεί μαζί μας κάποια από τα μαθήματα που έχει πάρει (dos τα οποία παραλείφθηκαν…) κατά τη διάρκεια της εμπειρίας του στη μικροχρηματοδότηση, την επιχειρηματική ανάπτυξη, τη χρηματοοικονομική διοίκηση και τη διαχείρηση έργου. Ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί στενά με περισσότερες από 500 κερδοσκοπικές και μη επιχειρήσεις! Πόσο γρήγορα μπορούν τα πράγματα να στραβώσουν; Τι μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις μια «δυσάρεστη έκπληξη»; Έλα μαζί μας σε ένα διαδραστικό εργαστήριο για τη δημιουργία μιας λίστας 5 βημάτων και εξασφαλίζοντας τη θέση σου!

 

Το skillshare event του Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στην (μη) αποτυχία!

Ο Δημήτρης Κουλέτσης, μετά από μια καριέρα 17 χρόνων στον τραπεζικό τομέα αποφάσισε να αλλάξει μονοπάτι και να βρει έναν τρόπο να προσφέρει στην κοινωνία μέσα από τη δουλειά του. Μέσα από εθελοντική εργασία, είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον μη κερδοσκοπικό τομέα και να αποκτήσει γνώσεις όσον αφορά περιβαλλοντικά και ανθρωπιστικά θέματα. Χρησιμοποιώντας τη χρηματοοικονομική, και επιχειρηματική του εμπειρία, δούλεψε για 6 χρόνια στο μικροχρηματοδοτικό τομέα, όπου είχε την ευκαιρία να υποστηρίξει ανθρώπους στη δημιουργία των δικών τους επιχειρήσεων και να βοηθήσει και άλλους στην ανεύρεση δουλειάς. Μετά από μια σύντομη ενασχόληση με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα του Impact Hub, για να κάνει κάτι που ξέρει καλά, να υποστηρίξει πιθανές και προϋπάρχουσες επιχειρήσεις προς μια κοινωνικά και περιβαλλοντικά βιώσιμη οικονομία.

 

Έλα μαζί μας σε ένα διαδραστικό workshop, σε μία προσέγγιση βήμα-βήμα!

 

🔗 Κλείσε τη θέση σου: https://rb.gy/did2dp

Pin It on Pinterest

Share This