Σχετικά με τα Skillshare events:

Η ανταλλαγή δεξιοτήτων, η δικτύωση και η έμπνευση μεταξύ των μελών του Impact Hub Athens χαρακτηρίζουν τα Skillshare events! Προσφέροντας κέικ και καφέ (ή τσάι), ανοίγουμε τις πόρτες μας και σε προσκαλούμε σε διασκεδαστικές συνεδρίες με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

 

Skillshare Νοεμβρίου: Πώς εξερευνούμε νέες αγορές; Οδηγός με 5 βήματα

Το διαδικτυακό event θα λάβει χώρα στις 28 Νοεμβρίου στις 17:00-18:15. Θα είναι αφιερωμένο στα πρώτα πέντε βήματα για την εξερεύνηση μιας νέας αγοράς και απευθύνεται σε ομάδες και επιχειρήσεις που θα ήθελαν να ξεκινήσουν ή να κάνουν βελτιώσεις στη διαδικασία της έρευνας αγοράς τους, ανεξάρτητα από τον τομέα τους.

Ο πολυαγαπημένος μας Γιάννης Ευθυμίου, Product Manager στη Sympower, θα μοιραστεί μαζί μας το ταξίδι της Sympower κατά την είσοδό της στην ελληνική αγορά.

  • Πώς ξεκίνησαν την ανάλυση της νέας αγοράς;
  • Ποια ήταν τα σημεία κλειδιά για την κατανόηση της αγοράς;
  • Πώς έκαναν σωστή αξιολόγηση στους ενδιαφερόμενους και πώς κατάφεραν να συνεργαστούν μαζί τους;

Μετά από μια σύντομη παρουσίαση της εμπειρίας της Sympower, διάρκειας 30 λεπτών, θα πραγματοποιηθεί μια συνεδρία ερωταπαντήσεων (Q&A). Μπορείς να μοιραστείς τις δικές σου προκλήσεις στην ίδια θεματική, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να βρούμε λύσεις σε συνεργασία, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία των μελών της κοινότητας του Impact Hub Athens.

Λίγα λόγια για τη  Sympower

Η Sympower έγινε ο πρώτος ανεξάρτητος aggregator που κυκλοφόρησε στις αγορές εξισορρόπησης της Ελλάδας αφού εξασφάλισε ισχύ 37 MW με πολλές διεθνείς επιχειρήσεις στον βιομηχανικό τομέα, τοποθετώντας την εταιρεία στην πρώτη γραμμή της αγοράς.

Με το άνοιγμα των αγορών εξισορρόπησης της Ελλάδας, οι επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα μπορούν πλέον να εξοικονομήσουν ενεργειακά κόστη σε μια περίοδο αβέβαιων τιμών ενέργειας. Ως aggregator, η Sympower συγκεντρώνει την ενεργειακή ευελιξία αυτών των επιχειρήσεων και την προσφέρει μέσω αγορών εξισορρόπησης. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ένα πιο σταθερό πλέγμα, αλλά δημιουργεί νέες ροές εσόδων για τις ελληνικές επιχειρήσεις για να κεφαλαιοποιήσουν.

 

🔗  Κλείσε θέση, συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ

Pin It on Pinterest

Share This