Σχετικά με τα Demo Day events:

Ένα event παρουσίασης “pitching”, στο οποίο κοινωνικοί επιχειρηματίες, ΜΚΟ και πολλά υποσχόμενες startups έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες/εγχειρήματά τους και να συνδεθούν με επενδυτές περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος και ηγέτες του κλάδου. Παράλληλα, αξιοποιούν τη συλλογική νοημοσύνη ενός σχετικού κοινού, που αποτελείται από μέλη της κοινότητας και συνεργάτες, με σκοπό να λάβουν πολύτιμο feedback.

 

Demo Days Καινοτομίας στην ελληνική επαρχία!

Στις 27 Μαρτίου, στις 18.00μ στα κεντρικά μας γραφεία, 5 επιδραστικές επιχειρήσεις από την περιοχή της Θεσσαλίας θα βρεθούν στο κέντρο Impact Hub Athens! Μέσω μιας παρουσίασης 5 λεπτών και μιας συνεδρίας ερωτήσεων και απαντήσεων διάρκειας 10 λεπτών, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους και τις επιχειρήσεις τους και να δημιουργήσουν σημαντικές διασυνδέσεις με την κοινότητα επενδυτών μας και συσχετιζόμενους ηγέτες του κλάδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΝΚΑ, μέλος του δικτύου των 8 αγροτικών θερμοκοιτίδων που δημιουργήσαμε, με σκοπό την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής κοινότητας στην ελληνική περιφέρεια.

 

Οι startups που θα βρεθούν στη σκηνή του Impact Hub Athens θα είναι οι εξής:


Η Antiflood είναι μια ελληνική εταιρεία, μέλος του Ομίλου Urban Innovations, που σχεδιάζει και δημιουργεί αντιπλημμυρικές λύσεις για σπίτια, εταιρείες και δήμους.

 


Η LMECO RECYCLING αναπτύσσει λύσεις ανακύκλωσης για δοχεία και δοχεία υγρών τροφίμων.

 


Η Παπαδάκος ΑΕΒΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργεί ζάντες και τροχούς για ποδήλατα και μοτοσικλέτες, από τοπικές πρώτες ύλες.

 


Militsis IC είναι ένα εργοστάσιο που σχεδιάζει και δημιουργεί πολυεστερικά προϊόντα και κατασκευές, πυροσβεστικά οχήματα, τρέιλερ και συστήματα.


Η ZSP ENERGY είναι μια startup που δημιουργεί λύσεις για την αποθήκευση ενέργειας.

 

Είσαι expert, startup ή επενδυτής?

🖊  Κλείσε τη θέση σου συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Pin It on Pinterest

Share This