Οι χώροι μας

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο 820τμ στο κέντρο της Αθήνας έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε εταιρικές ή άλλες εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων. Από συναντήσεις 2 ατόμων μέχρι και εκδηλώσεις για 200 καλεσμένους, έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τους χώρους μας ανάλογα με το περιεχόμενο και τις θεματικές της εκάστοτε διοργάνωσης. Προσαρμοζόμενοι στην νέα πραγματικότητα και έχοντας πάντα τους χώρους μας ως σημείο αναφοράς, εξοπλιζόμαστε με όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία σε όλους τους συνεργάτες μας μέσα από τον κόσμο των virtual meetings και events.

Open Space

Εμβαδόν: 125 m2

Το Open Space είναι ο κυριότερος και μεγαλύτερος χώρος στις εγκαταστάσεις του Impact Hub. Με cozy αισθητική και μοναδικό σχεδιασμό, μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις, workshops, εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια μέχρι και 200 επισκεπτών. Έχει την δυνατότητα πολλαπλών διατάξεων (set ups) και είναι εξοπλισμένος με όλη την απαραίτητη τεχνική και οπτικό-ακουστική υποστήριξη που χρειάζεται η εκάστοτε εκδήλωση.

Παροχές του χώρου 

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας

 

Workshop Room

Εμβαδόν: 40m2

Η αίθουσα του workshop room με homie αισθητική είναι ιδανική για εταιρικές συναντήσεις, μικρές διαλέξεις, σεμινάρια, focus groups, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις Τύπου. Ο χώρος διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και έχει την δυνατότητα εναλλακτικών διατάξεων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Παροχές του χώρου 

Προτζέκτορας, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Ηχοσύστημα, Γραφική ύλη, flip­charts.

 

Garden Meeting Room 

Εμβαδόν: 12m2

Το Garden Meeting Room είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για ιδιωτικές συναντήσεις και για μικρές ομάδες εργασίας με θέα την καταπράσινη αυλή μας.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Παροχές του χώρου 
LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps,γραφική ύλη, flip­charts

 

Αthens Comics Library 

Εμβαδόν: 40m2

H Athens Comics Library εκτός από ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics, μπορεί να φιλοξενήσει εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, κλειστά meetings και σεμινάρια. 

Παροχές του χώρου 
LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Γραφική ύλη, flip­charts

Hub Deck

Εμβαδόν: 170m2

Το Hub Deck είναι ο βασικός χώρος εργασία της κοινότητάς μας. Τις ημέρες του Σαββατοκύριακου “ξεκουράζεται” και μπορεί να διατεθεί σαν ένας επιπρόσθετος χώρος εκδηλώσεων με χωρητικότητα 100+ ατόμων, φυσικό φως, πλήρως εξοπλισμένο και καθόλα προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Παροχές του χώρου 

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας

White Room 

Εμβαδόν: 30m2

Το White Room είναι διαθέσιμο τις ημερες του Σαββατοκύριακου και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για συναντήσεις ομάδων, παρουσιάσεις project και σεμινάρια

Παροχές του χώρου
Προτζέκτορας, Internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts, άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι

Μικώνος Space

Εμβαδόν: 100m2

Η πρόσφατη προσθήκη μας στην καρδιά του Ψυρρή. Αυτόνομο αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τους υπόλοιπους χώρους του mpact Hub Athens, μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε τις μέρες του Σαββατοκύριακου να φιλοξενήσει workshops, συναντήσεις ομάδων και κλειστά meetings, παρουσιάσεις project και σεμινάρια 

Παροχές του χώρου
Προτζέκτορας, internet οπτικής ίνας 50 mbps, flipcharts

 

Η Αγορά

Κεντρικός Χώρος – 381 m2 | Εσωτερικοί χώροι – 20m2 – 50m2

Ένας ιστορικός χώρος στο απόλυτο κέντρο της πόλης, φιλοξενεί περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 εκδηλώσεις: φεστιβάλ, συναυλίες, εκθέσεις, performances, προβολές, σεμινάρια, workshops, εταιρικές συναντήσεις, παρουσιάσεις και ομιλίες. 

Η Αγορά διαθέτει ένα ανοιχτό προστατευμένο χώρο με μοναδική ατμόσφαιρα σε μία ιστορική Αθηναική γειτονιά.  Ο χώρος είναι ανοιχτός καθημερινά σε μορφή “αστικού σαλονιού” ενώ παράλληλα  έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει παντός τύπου εκδηλώσεις όπως φεστιβάλ, food fair, live cookings, προβολές, ομιλίες, fashion show, performances & εκθέσεις καθιστώντας τες προσβάσιμες σε ειδικό κοινό αλλά και στους “θαμώνες” του χώρου & της περιοχής. Ανάλογα τη διαθεσιμότητα η Αγορά διαθέτει και εσωτερικούς χώρους ιδανικούς για σεμινάρια, ομιλίες και εργαστήρια μικρής κλίμακας.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Παροχές χώρου
Προτζέκτορας, πανί, κονσόλα, 2 μικρόφωνα

 

Άλλοι χώροι του Impact Hub Athens

Το Impact Hub Athens προσδίδει στην εκδήλωσή σας οικεία & ζεστή ατμόσφαιρα προσφέροντας χώρους που ενισχύουν την εμπειρία σας. Μία ανοιχτή κουζίνα & μία αθηναϊκή αυλή ενδείκνυνται για στιγμές χαλάρωσης & απόλαυσης.

 

Κουζίνα

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens. Εδώ τα μέλη μας βρίσκουν ζεστό καφέ και τσάι κάθε ώρα της ημέρας, μπορούν να ετοιμάσουν φρέσκους χυμούς, να μαγειρέψουν και φυσικά, να κάνουν lunch break μαζί με την υπόλοιπη κοινότητά του Impact Hub Athens.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Παροχές του χώρου:
Φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, τραπέζια και πάγκοι εργασίας, ψυγεία, καφετιέρα, βραστήρας, σκεύη, σερβίτσια, WC ΑΜΕΑ, άμεση πρόσβαση στην αυλή

 

Αυλή

Η αθηναϊκή αυλή μας, μία μικρή όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης, είναι ιδανική για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, cocktails, meet­ups. Είναι επίσης ο χώρος που κατά της διάρκεια των διαλειμμάτων της εκδήλωσης ή της συνάντησής σας θα βρείτε νέους, καινοτόμους επιχειρηματίες, άτομα με ανησυχίες, εργαζόμενους φορέων με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο μπορείτε να γνωρίστε και να ανταλλάξετε απόψεις. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

 

Pin It on Pinterest