Είστε ΜΚΟ με αυξημένες τεχνολογικές ανάγκες; Το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού TechSoup Technology Assistance είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον θετικό αντίκτυπο της δουλειάς σας!

H TechSoup Global είναι ένα μη κερδοσκοπικό διεθνές δίκτυο μη κυβερνητικών οργανισμών, που παρέχει τεχνική υποστήριξη και τεχνολογικά εργαλεία σε άλλους ΜΚΟ. Αποστολή της TechSoup είναι να λειτουργήσει ως μία γέφυρα δημιουργικής συνδιαλλαγής για οργανισμούς και ομάδες που εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας σε όλο τον κόσμο, ώστε να αποκτήσουν αποτελεσματική πρόσβαση στους τεχνολογικούς πόρους που χρειάζονται, για να μπορούν να σχεδιάζουν και να θέτουν σε εφαρμογή λύσεις για έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο.

TechSoup Technology Assistance – Πρόγραμμα Δωρεάς Λογισμικού για ΜΚΟ

Μέσω του διεθνούς δικτύου των επίσημων εκπροσώπων της TechSoup σε 62 διαφορετικές χώρες, μέχρι στιγμής πάνω από 600.000 οργανώσεις παγκοσμίως έχουν προμηθευτεί με δωρεάν λογισμικό, εκπαίδευση και τεχνολογική υποστήριξη, εξοικονομώντας έτσι 5 δις δολάρια συνολικά. Το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού TechSoup Technology Assistance για τις ελληνικές ΜΚΟ υλοποιείται από το Impact Hub Athens, επίσημο εκπρόσωπο της TechSoup στην Ελλάδα.

Pin It on Pinterest

Share This