Για δεύτερη χρονιά το Impact Hub Athens συνεργάζεται και συντονίζει το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Meet & Code για την διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων που προσφέρουν ψηφιακές δεξιότητες σε παιδιά και νέους σε Ελλάδα και Κύπρο!

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει να βοηθήσει στην δημιουργία ενός προσβάσιμου κόσμου, στον οποίο κάθε νέος Ευρωπαίος αποκτά τις ψηφιακές δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη εποχή.

Το Meet & Code υποστηρίζεται με υπερηφάνεια από τη SAP.

Το Meet and Code καλεί μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να υποβάλουν αίτηση για μικρο-επιχορηγήσεις ύψους €400 για τη διοργάνωση διαδικτυακών εκδηλώσεων που προάγουν το ενδιαφέρον και την πρόσβαση στις ψηφιακές δεξιότητες μεταξύ των νέων.

Υποβάλετε την ιδέα σας για μια διαδικτυακή εκδήλωση προγραμματισμού έως 8 Σεπτεμβρίου και ενδυναμώστε μια γενιά!

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Τι είναι το Meet and Code; 

Ποιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση;

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που επιθυμούν να διοργανώσουν μια διαδικτυακή εκδήλωση προγραμματισμού για παιδιά και νέους ηλικίας 8-24 ετών μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2021, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους διαδικτυακά, μέσω του www.meet-and-code.org έως την 8 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα κι αν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός σας δεν επικεντρώνεται στην διδασκαλία προγραμματισμού αλλά υποστηρίζει τους νέους γενικά, σας προτείνουμε να βρείτε έναν ειδικό στην πληροφορική που θα ηγηθεί ενός διαδικτυακού εργαστηρίου προγραμματισμού ή έναν ειδικό που θα εισάγει τα παιδιά στην ρομποτική. Δημιουργήστε συνεργασίες με μαθητές, γονείς, καθηγητές, βιβλιοθήκες ή άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Προγραμματισμός με Σκοπό. Κερδίστε το βραβείο των 2000 ευρώ.

Το Meet and Code Award βραβεύει τις πιο δημιουργικές ιδέες!

Ο στόχος είναι να αναγνωριστούν οι πιο δημιουργικές και καινοτόμες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί για να εμπλακούν / διαδράσουν οι νέοι με τον προγραμματισμό.

Οι νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα των 2000 ευρώ.

Οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές στις ακόλουθες πέντε κατηγορίες: Girls do IT!, Κοινότητα, Διαφορετικότητα, Προγραμματισμός για τον Πλανήτη και Προγραμματισμός για την Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας και μείνετε σε επαφή!

Για να ενημερωθείτε για το Meet and Code, επισκεφθείτε την σελίδα www.meet-and-code.org ή συνδεθείτε στο Facebook, Twitter, και Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #meetandcode #SAP4Good και #CodeWeek. 

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε πολλές ιστορίες που θα σας εμπνεύσουν και έτοιμο προς χρήση υλικό για τις εκδηλώσεις σας. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο Meet and Code για να μείνετε σε επαφή!

 

Pin It on Pinterest

Share This