Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται μια online πλατφόρμα για απευθείας πώληση προϊόντων και υπηρεσιών ενισχύοντας τον αντίκτυπο και την προβολή των τοπικών κοινωνικών επιχειρήσεων.

Το Impact Hub Athens συμμαχεί με το Chivas Venture και σχεδιάζει μία ιδιαίτερη ψηφιακή βιτρίνα με τοπικό χρώμα & επιχειρήσεις με κοινωνικό πρόσημο.

Μια online Αγορά ετοιμάζεται να μπει στο cloud δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς επιχειρηματίες της Κυψέλης & άλλων γειτονιών του Αθηναϊκού κέντρου να προωθησούν τοπικά προϊόντα που δημιουργούνται με τις αξίες της επανάχρησης, της βιωσιμότητας και της ποιότητας αναδείκνυοντας την τοπική επιχειρηματική παραγωγή.

Η Κυψέλ-e ξεκινάει την online παρουσία της με τις υπάρχουσες κοινωνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δημοτικής Αγοράς, αλλά ο στόχος είναι να να δημιουργήσει ένα δίκτυο για άλλες κοινωνικές επιχειρήσεις ή και τοπικές μικρο-επιχειρήσεις που μοιράζονται την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση, δημιουργώντας έτσι ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο Marketplace απο responsible & local brands αλλά και μια νέα νοοτροπία για ηθική κατανάλωση.

Μείνετε συντονισμένοι επι της οθόνης και ανακαλύψτε την ψηφιακή απόχρωση της κοινωνικής Αγοράς!

Pin It on Pinterest

Share This