Το Impact Hub Athens επιστρέφει δυναμικά με τα conscious pop-up markets του, στo πλαίσιo του σούπερ-ανανεωμένου “The Agora Project” και σας υποδέχεται για πρώτη φορά στο νέο του χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο ισόγειο του κτιρίου Olympias, στη γωνία των οδών Αθηνάς και Σοφοκλέους.

Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης διαχείρισης που οδήγησαν στη μεταμόρφωση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης σε έναν χώρο συνάντησης, συνεργασίας και συν-δημιουργίας για όλη την Αθήνα, το Impact Hub Athens αναλαμβάνει να ξαναδώσει ζωή σε ένα χώρο, κλειστό για χρόνια, στο κέντρο της πόλης, κοντά στην έδρα του στην περιοχή του Ψυρρή. Η ομάδα του IHA εφαρμόζει την τεχνογνωσία της στη δημιουργία ενεργών κοινοτήτων με κοινό όραμα και αποστολή, αυτή τη φορά μέσω του Agora Project!

Τι είναι το “The Agora Project”; Είναι μια πρωτοβουλία του Impact Hub Athens, για τη δημιουργία μιας κοινότητας ατόμων και οργανισμών που μοιράζονται την ίδια δέσμευση για την αειφορία και υποστηρίζουν ενεργά τη βιώσιμη κατανάλωση, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Η αρχή γίνεται με το οικολογικό pop-up market “Impact Agora”, το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου από τις 09.00 έως τις 20.00, καθώς και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από τις 09.00 έως τις 17.00, παρουσιάζοντας brands που έχετε γνωρίσει και αγαπήσει, αλλά και νέες συναρπαστικές επιλογές.

Τι θα βρείτε πιο συγκεκριμένα; Μια μεγάλη γκάμα από ρούχα βιώσιμης μόδας από τους Christiana Vardakou, BreathClo, Medot, Blank Studio και Worlwide, second-hand επιλογές από Αnthophile για τους vintage lovers, καθώς και ασημένια κοσμήματα από την Apiliotis. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, διακοσμητικά και είδη καθημερινής χρήσης από τις εταιρίες Drops Of Greece, Soap and Goods, Μirena Made, Kyklo Zero Waste, Ankaa Project, Mikrovouti, Μyrtia Natural Cosmetics, Tortuguita Crafts, Thela και Eco Hub. Και μην ξεχάσετε τα premium & οργανικά αλκοολούχα ποτά από την Aithra Spirits.

Πότε; Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 09:00 – 20:00, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 10.00-17.00, στο κτήριο Olympias, Αθηνάς 57 

Είσοδος Ελεύθερη

Σας περιμένουμε!

Pin It on Pinterest

Share This