Φέτος στην Κυψέλη, τα Χριστούγεννα θα θυμίζουν κάτι από παραμύθι, καθώς όλο το κλίμα θα προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του πεζοδρόμου της Φωκίωνος Νέγρη. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αγορά «φοράει» τα γιορτινά της και μας καλωσορίζει  στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη», από τις 20 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Ατμόσφαιρα με δόσεις μαγείας και χώρος πασπαλισμένος με χριστουγεννιάτικη αστερόσκονη μας προκαλούν να νιώσουμε σαν τον ήρωα του παραμυθιού. Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων, που σχεδίασε και υλοποιεί το Impact Hub Athens, σκοπεύει να διεγείρει τις αισθήσεις μας με ένα μωσαϊκό δραστηριοτήτων που θα ξεκινάει από τις 11 π.μ και θα διαρκεί μέχρι τις 9 μ.μ.

Ξεκινώντας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, θα προετοιμάσουμε το έδαφος για τη “Γιορτινή Κυψέλη” μαζί με τους πιο δημιουργικούς Κυψελιώτες, οι οποίοι  -σε χριστουγεννιάτικο mood- μας καλούν στη Σούπερ Κυψέλη, μια μεγάλη pop-up αγορά συν-δημιουργίας και αλληλοϋποστήριξης της γειτονιάς και των ανθρώπων της.

Η Γιορτή θα συνεχιστεί με 4 θεματικούς σταθμούς, πλαισιωμένους με εκδηλώσεις που θα έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τη διάπλαση ενός φανταστικού κόσμου.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα  εδώ.

Pin It on Pinterest

Share This