Ενίσχυσε τον θετικό σου αντίκτυπο!

Έχεις ιδέες που μπορούν να φέρουν θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και να δώσουν λύσεις στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής;

Πάρε μέρος στο ClimAccelerator και επιτάχυνε την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σου προσπάθειας, μαζί με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, εργαστήρια, mentoring και εξατομικευμένη υποστήριξη. 

Κάνε αίτηση για να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης, με επίδοξες startups από 5 ευρωπαϊκές χώρες και διεκδίκησε ένα απο τα χρηματικά βραβεία από συνολικό ποσό χρηματοδότησης των 80.000 EUR.

Πάρε μέρος στο ClimAccelerator μέχρι τις 30 Μαρτίου 2022!

Τι κερδίζεις – Μάθε τα προνόμια σου;

Με τη συμμετοχή σου ενισχύεις τον θετικό αντίκτυπο της ιδέας σου και την πάς ένα βήμα παρακάτω!

Μαζί με το δίκτυο συνεργατών,  θα εντοπίσετε τα εμπόδια που περιορίζουν την ανάπτυξη του εγχειρήματος σου και θα κατευθυνθείς αμέσως προς τη λύσή.

Στο ClimAccelerator θα βρεις υποστήριξη σε τομείς όπως τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και τα νομικά, παράλληλα με εξατομικευμένη υποστήριξη απο εισηγητές του έργου. 

Mentoring

Από συνεργάτες με εμπειρία στη διαχείριση έργων 

Επενδυτές

Γνώρισε επενδυτές & συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του έργου σου και μπες στη διαδικασία επιλογής για χρηματικά βραβεία. 

Εργαστήρια

Που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις βασικές επαγγελματικές δεξιότητες και θα σου ανοιξουν τους ορίζοντες

Δίκτυο experts

Με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση έργων σε καθοδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.

 

Ενδυνάμωση Δικτύου

Όπου μοιράζεσαι ιδέες, πρακτικές, επαφές και στρατηγικές με άλλους συμμετέχοντες 

Strong Network

Ενίσχυση της λίστα συνεργατών σου μέσα από ενδιαφέροντα project, εγχώρια και διεθνή!

Ποιος μπορεί να κάνει αίτηση;

Εταιρείες, startups, ακαδημαϊκά προγραμματα, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, οργανώσεις, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και spinoffs απο όλη την Ελλάδα που πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

 

Θετικός αντίκτυπος στο κλίμα

Ασχολείσαι με την ποιότητα νερού, αέρα, ανακύκλωση, μείωση αποβλήτων, περιβαλλοντική εκπαίδευση ή κατι συναφές.

 

Μία ομάδα δράσης με λύση

Είστε τουλάχιστον 3 και 1 από εσάς δουλεύει full time στην ιδέα σας.  Έχετε καθαρή εικόνα της ανάπτυξης του εγχειρήματος και ιδανικά κάποιους πελάτες. 

Ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα

Μπορείς εύκολα να παρακολουθήσεις εργαστήρια και παρουσιάσεις στα Αγγλικά και να συνομιλήσεις με διεθνείς επαφές.

Χρονολόγιο

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

 30 Μαρτίου 2022

Bootcamp

20 & 21 Απριλίου 2022: Οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε ένα διήμερο τοπικό και ευρωπαϊκό bootcamp γεμάτο ευκαιρίες δικτύωσης και pitching συνεδρίες, όπου μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα επιλέξει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 1ο στάδιο!

Stage 1

Μάιος – Ιούνιος 2022: Οι επιλεγμένες ομάδες θα περάσουν από ένα υβριδικό επιχειρηματικό ταξίδι 12 εβδομάδων, που θα περιλαμβάνει δια ζώσης & διαδικτυακά εργαστήρια & συνεδρίες καθοδήγησης. Οι συμμετέχουσες ομάδες μπορούν να λάβουν επιχορήγηση έως και 5.000 ευρώ μετά από διαδικασία αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

Stage 2

Ιούλιος – Νοέμβριος 2022: Οι επιλαχούσες ομάδες από το 1o Στάδιο θα συνεχίσουν να εργάζονται πάνω στη σύνταξη των σχεδίων ανάπτυξής τους σε 5 ομάδες με εργαστήρια & συμβουλές καθοδήγησης/εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων συνεδριών P2P mastermind. Οι συμμετέχουσες ομάδες μπορούν να λάβουν επιχορήγηση έως και 20.000 ευρώ μετά από διαδικασία αξιολόγησης από την επιτροπή κριτών.

 

Stage 3

Μάιος έως Οκτώβριος 2022: Απευθύνεται στα πιο υποσχόμενα εγχειρήματα, τα οποία θα γίνουν δεκτά σε ατομική βάση, και θα τους δοθούν πολλά support interventions, με έμφαση στην υποστήριξη της επενδυτικής ετοιμότητας & τις επενδυτικές ευκαιρίες.

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 Ποιος έχει την ευκαιρία να λάβει οικονομική συνεισφορά;

Το πρόγραμμα έχει τρεις φάσεις, στο τέλος της πρώτης και της δεύτερης φάσης θα μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για την πρόκριση σας στην επόμενη φάση, καθώς και για το δικό σας μερίδιο της επιχορήγησης. Το ποσό της αξιολόγησης εξαρτάται από τη συνεχή εργασία σας στην επιτάχυνση, τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής. Η κοινοπραξία έχει συνολική χρηματοδότηση 420.000 ευρώ.

 

Δεν ξέρω εάν πληρώ όλα τα κριτήρια, αλλά ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα.

Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη φόρμα σε αυτή τη σελίδα. Μπορούμε να εξετάσουμε μαζί τις επιλογές σας και τη συμμετοχή σας σε μη δεσμευτική βάση, πριν στείλετε δεσμευτική αίτηση. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε σε τι εμπλέκεστε.

 

Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει;

Η επιτάχυνση θα ξεκινήσει επίσημα στις 4 Απριλίου, αλλά κάθε χώρα θα έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες θα προσκληθούν σε ένα κοινό διεθνές Bootcamp που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 21 Απριλίου 2022. Θα προχωρήσετε περαιτέρω μόνο αν επιλεγείτε από την κριτική επιτροπή, συμμετέχοντας σε τακτικά εργαστήρια, συναντήσεις με έναν μέντορα και ομάδες mastermind. Το ακριβές πρόγραμμα θα δημοσιεύεται συνεχώς. Το 1ο στάδιο διαρκεί από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Το 2ο στάδιο διαρκεί από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο. Το 3ο στάδιο διαρκεί από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο.

 

Πού πραγματοποιείται το πρόγραμμα;

Οι τοπικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, εφόσον το επιτρέπει η τρέχουσα κατάσταση. Το διεθνές μέρος του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Ατομικές διαβουλεύσεις με τους μέντορες στη συνέχεια κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας σας.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Impact Hub Prague

Impact Hub Belgrade

Impact Hub Zacreb

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ποιά είναι η διαδικασία;

Πάρε μέρος στο αρχικό στάδιο & τα εισαγωγικά εργαστήρια δωρεάν και θα έχεις την ευκαιρία να μπείς στη διαδικασία της επιλογής για το ταξίδι της επαγγελματικής σου επιτάχυνσης!

Επιλεγμένα projects θα κερδίσουν την ευκαιρία να λάβουν mentoring, στήριξη, διασυνδέσεις και μέρη του συνολικού επιδοτούενου ποσού των 80.000 EUR!

Ερωτήσεις? Γράψε μας στο [email protected]

ή τηλεφώνησε μας στο  +30 210 3210146 

 

Θέλετε να κάνετε αίτηση;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας στείλουμε την επίσημη αίτηση μέσω e-mail.

Στη συνέχεια θα σας στείλουμε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα μέχρι τις 30 Μαρτίου 2022.

[gravityform id=”21″ title=”true” description=”true”]

Pin It on Pinterest