Τι είναι τα speed dating events:

Η δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας προϋποθέτει την αλληλεπίδραση και ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ απροσδόκητων “συμμάχων”. Μέσω μιας σειράς σύντομων 1:1 συνεδριών επιχειρηματικής υποστήριξης, φέρνουμε σε επαφή ειδικούς με επίδοξους επιχειρηματίες, προκειμένου οι πρώτοι να προσφέρουν καθοδήγηση, εποικοδομητική κριτική, και να θέσουν δύσκολες ερωτήσεις με σκοπό την εύρεση καινοτόμων λύσεων. Τι λείπει από την εξίσωση; Ποια είναι τα νέα δεδομένα που μπορούν να τους κατευθύνουν ώστε να διαπρέψουν και να αναπτυχθούν;

 

Υποδεχόμαστε τους Marketeers των Goody’s/Everest για το speed dating Νοεμβρίου!

Στις 14 Νοεμβρίου, στις 17.00 στα κεντρικά γραφεία του Impact Hub Athens, 4 επιλεγμένες ομάδες θα ζήσουν την εμπειρία του match making με διακεκριμένους marketing experts των Goody’s/Everest. Με την καθοδήγησή τους, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια συγκεκριμένη πρόκληση, καταστρώνοντας μαζί τους γρήγορη στρατηγική και λαμβάνοντας από εκείνους εποικοδομητική κριτική!

 

Τι είδους εγχειρήματα ψάχνουμε; 

Προσκαλούμε τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα των υγιεινών και βιώσιμων συστημάτων διατροφής, εφόσον έχουν:

  • Θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον (ανακύκλωση, μηδενικά απόβλητα, κτλ)
  • Μια ομάδα εργασίας και λύση, ακόμα και αν δεν έχει εμπορευματοποιηθεί

 

Τι θα αποκομίσεις;

Μια συνεδρία 30 λεπτών με μια ομάδα 3 marketeers των Goody’s/Everest, που ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών marketing και επικοινωνίας στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων.

 

🖊 Κλείσε τη θέση σου, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής εδώ.

 

Προθεσμία Υποβολής Συμμετοχών: 10 Νοεμβρίου

Pin It on Pinterest

Share This