Σχετικά με τα SkillShare Τα μέλη της ευρείας κοινότητας του Impact Hub Athens μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε σύντομες συνεδριάσεις σε μηνιαία βάση! Η ανταλλαγή δεξιοτήτων, ο δικτυακός σχηματισμός και η έμπνευση λαμβάνουν χώρα μεταξύ των μελών του Impact Hub Athens κατά τη διάρκεια σχεδιασμένων συνεδριών! Συνοδευόμενοι από κέικ και καφέ (ή τσάι), ανοίγουμε τις φυσικές και ψηφιακές μας πόρτες και σας προσκαλούμε σε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με εκπαιδευτικά στοιχεία.

Το Skill Share του Μαΐου θα αφιερωθεί στη βελτιστοποίηση των εργασιών! Συμμετάσχετε σε ένα διαδραστικό υβριδικό εργαστήριο για την Ενδυνάμωση Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, Μικρών Επιχειρήσεων και Ελεύθερων Επαγγελματιών: Χρήση Εργαλείων Χωρίς Κώδικα για Προσαρμοσμένες Εφαρμογές και Αυτοματισμούς Διαδικασιών!

Πότε; Στις 28 Μαΐου, στις 17.00-18.00 ώρα Αθήνας

Πού; #hybrid || Στο Impact Hub Athens αλλά και ψηφιακά!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Σε αυτό το εργαστήριο, ο Vincent van Grondelle, Ιδρυτής του ισπανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Iguality και ιδιοκτήτης της VSG Consulting, θα δείξει το δυναμικό των εργαλείων χωρίς κώδικα, όπως το Airtable, το Adalo και το Make.com. Ανακαλύψτε πώς αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να σας ενδυναμώσουν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές και να βελτιώσετε τη ροή των εργασιών σας, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του οργανισμού σας. Με βάση την εμπειρία της Iguality στην εφαρμογή αυτών των εργαλείων για την υποστήριξη εθελοντών, ωφελούμενων και εταίρων, ο Vincent θα επισημάνει τον τεράστιο αντίκτυπο στον ΜΚΟ τους. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, σας προσκαλούμε επίσης να φέρετε τις δικές σας ιδέες για να δείτε τι είναι δυνατό για εσάς ή τον οργανισμό σας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ:

  • Μάθετε τις βασικές αρχές μιας δομής βάσης δεδομένων
  • Μάθετε τι είναι τα εργαλεία χωρίς κώδικα
  • Μάθετε τον πιθανό αντίκτυπο της χρήσης εργαλείων χωρίς κώδικα
  • Μάθετε τα καλύτερα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εργασίας σας
  • Μάθετε πώς να εφαρμόσετε πιθανώς αυτές τις γνώσεις στις δικές σας ιδέες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα ήταν καλό εάν οι συμμετέχοντες είχαν προηγούμενη βασική εμπειρία χρήσης του Google Sheets/Excel, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Pin It on Pinterest

Share This