Στις 20 και 21 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 21:00, στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), θα βρείτε μία ακόμα αγορά αφιερωμένη στη βιώσιμη μόδα και όλα εκείνα τα brands και δημιουργούς που θαυμάζουμε και αγαπάμε να συναντάμε κάθε φορά!

Σας προσκαλούμε στη Βιώσιμη Έκθεση Μόδας αυτή τη φορά στο κτίριο του Impact Hub Athens, όπου περισσότερα από 30 brands βιώσιμης μόδας θα γεμίσουν το κτίριο και την αυλή με τις μοναδικές δημιουργίες τους, τα χρώματα, τη μουσική, και τον μοναδικό τους χαρακτήρα.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εργαστήρια για το κοινό, προβολές ταινιών, καθώς και εργαστήρια επιχειρηματικότητας για τη βιώσιμη μόδα για εκείνους που έχουν τη δική τους ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσουν. Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα εγγραφής για τα εργαστήρια και τις προβολές εδώ.

Η αγορά αποτελεί μέρος του έργου “EcoFashionEU – Προώθηση της βιωσιμότητας των μικρών και μεσαίων κατασκευαστών υφασμάτων και μόδας”. Στόχος είναι η υποστήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα των υφασμάτων, ενδυμάτων και μόδας για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στην παραγωγή, τη διαχείριση και τις διοικητικές τους λειτουργίες. Παράλληλα, η προσαρμογή στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις του ευρωπαϊκού και διεθνούς περιβάλλοντος, από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη & ο χώρος είναι προσβάσιμος σε όλ@!

Pin It on Pinterest

Share This