Σχετικά με τα SkillShare Τα μέλη της ευρείας κοινότητας του Impact Hub Athens μοιράζονται τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε σύντομες μηνιαίες συνεδριάσεις! Η ανταλλαγή δεξιοτήτων, ο δικτυακός σχηματισμός και η έμπνευση λαμβάνουν χώρα μεταξύ των μελών του Impact Hub Athens κατά τη διάρκεια σχεδιασμένων συνεδριών! Συνοδευόμενοι από κέικ και καφέ (ή τσάι), ανοίγουμε τις φυσικές και ψηφιακές μας πόρτες και σας προσκαλούμε σε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με εκπαιδευτικά στοιχεία.

Αγροτικός Βιώσιμος Διάλογος του Μαΐου

🌐 Αγροτικοί Βιώσιμοι Διάλογοι: Απελευθερώνοντας τη Δύναμη των τάσεων βιωσιμότητας

Μετά την έναρξή μας τον Απρίλιο, συνεχίζουμε τους διαδικτυακούς μας Βιώσιμους Διαλόγους, αφιερωμένους στο Βιώσιμο Αγροτικό Μέλλον. Καθώς τα 6 διαφορετικά προγράμματα Αγροτικών Επιχειρηματικών Θερμοκοιτίδων μας ολοκληρώνονται, καλωσορίζουμε όλους εσάς να συμμετάσχετε σε μια σειρά συναντήσεων με ειδικούς προκειμένου να εξερευνήσουμε και να εμπνευστούμε από τις τάσεις βιωσιμότητας σε διάφορους τομείς, αλλά και να εξοικειωθείτε με τις τάσεις αυτές στις αγορές αυτές. Οι τομείς στους οποίους θα επικεντρωθούμε είναι αυτοί που εκπροσωπούνται από τις ομάδες που εκκινούν τα προγράμματα μας Αγροτικών Επιχειρηματικών Θερμοκοιτίδων και κάθε εκδήλωση Skill Share θα συνδιοργανώνεται από κορυφαίους ειδικούς και οργανισμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Μάιος θα αφιερωθεί στο θέμα “από το αγρόκτημα στο τραπέζι μας“! Είναι μια διαδικασία, μια φιλοσοφία και μια πρακτική που κερδίζει χώρο στη δημόσια και επιχειρηματική σφαίρα! Αλλά τι είναι ακριβώς; Πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες γύρω από αυτήν; Και τελικά, πώς μπορεί η αλυσίδα αξίας του αγροτικού τομέα να γίνει πιο “πράσινη”;

Την Τρίτη, 14 Μαΐου, στις 17.30 θα εξερευνήσουμε τις “Αειφόρους Αλυσίδες Τροφίμων”, σε συνδιοργάνωση με τη Bioagros

🔗 Κλείστε τη θέση σας εδώ και θα σας στείλουμε τον σύνδεσμό μας για να συνδεθείτε!

Κάθε μήνα θα εξερευνούμε έναν συγκεκριμένο τομέα και τις βιώσιμες του τάσεις. Μείνετε συντονισμένοι για τον επερχόμενο διάλογό μας για τον ρόλο της πολιτιστικής κληρονομιάς στη δημιουργία τόπου, την ανάπτυξη προορισμού, τη διαχείριση και το marketing!

Μείνετε συντονισμένοι και βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Αγροτικής Καινοτομίας μας.

Pin It on Pinterest

Share This