Χώροι Coworking

Tο Impact Hub Athens από το 2013 στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή του Ψυρρή, μία πολύ ζωντανή γειτονιά, με έντονο το στοιχείο της διαπολιτισμικής και κοινωνικής ζύμωσης, και της δημιουργικής επιχειρηματικότητας.
Η κοινότητά μας εξερευνά ζητήματα κοινωνικής καινοτομίας, εφαρμόζοντας επιχειρηματικές λύσεις,  με στόχο μια πιο δίκαιη και βιώσιμη συμβίωση στην πόλη και την περιφέρεια.
Στις εγκαταστάσεις μας μπορεί κανείς να εργαστεί σε άνετους και ζεστούς coworking χώρους ή σε ιδιωτικά γραφεία, αξιοποιώντας το γρηγορότερο Internet στο κέντρο της πόλης! Μπορεί, επίσης, να γνωρίσει επαγγελματίες κι επιχειρήσεις που εργάζονται με στόχο το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, να βρει εκπαιδευτικές και χρηματοδοτικές ευκαιρίες και να συνεργαστεί με την ομάδα και την κοινότητά μας!

 

Οι ισόγειοι χώροι μας είναι προσβάσιμοι και φιλικοί για άτομα με κινητική αναπηρία. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την προσβασιμότητα των υποδομών μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ

Hub Deck

Το Hub Deck αποτελεί τον βασικότερο χώρο εργασίας (Coworking space) και συνεργασίας της κοινότητάς μας. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και φιλοξενεί ομάδες εργασίας, meeting rooms και κλειστά γραφεία, ενώ συνδέεται με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας με μια υπέροχη αυλή.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

 

White Room

Το White Room, αυτόνομο αλλά και συνδεδεμένο με τον υπόλοιπο χώρο, είναι ιδανικό για μόνιμα γραφεία ομάδων ή ατόμων που αναζητούν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα την άμεση σύνδεση με την κοινότητα του Impact Hub. Οι επιπλέον ανέσεις του είναι η άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι και η δυνατότητα για αυτόνομη τηλεφωνική γραμμή

Μικώνος Space

Η πρόσφατη προσθήκη μας στην καρδιά του Ψυρρή. Αυτόνομο αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τους υπόλοιπους χώρους του Impact Hub Athens, είναι ιδανικό για τη φιλοξενία μόνιμων γραφείων & ομάδων παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης 24/7, προσφέρει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, αλλά και ταυτόχρονα άμεση σύνδεση με την κοινότητα του Impact Hub και χρήση των κοινόχρηστων υποδομών μας.

Open Space

Το Open Space είναι ο κυριότερος χώρος για εταιρικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Χάρη στην πολυμορφικότητά του, τις ημέρες που ανακτά τις δυνάμεις του από τα events, η αίθουσα μετατρέπεται σε έναν ακόμη χώρο εργασίας (Coworking space) για την κοινότητα του Impact Hub Athens, προσφέροντας την απαιτούμενη έμπνευση και διάθεση συνεργασίας.

Άλλοι χώροι για την κοινότητα μας

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα μέλη μας έχουμε στους χώρους διαφορετικά meeting rooms για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για συναντήσεων και παρουσιάσεων, πλήρως ηχομονωμένο phone booth για τα ιδιωτικά τηλεφωνήματα και διαδικτυακές συναντήσεις, κουζίνα για να να νιωθουν όλοι σαν το σπίτι τους και φυσικά την πανέμορφη αθηναϊκή αυλή μας!

Garden meeting room

Το Garden meeting room ενδείκνυται για τις ιδιωτικές συναντήσεις των μελών της κοινότητάς μας με την ομάδα τους ή με τους (μελλοντικούς) συνεργάτες τους. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

  • Παροχές του χώρου
    LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps,γραφική ύλη, flip­charts 

 

Workshop Room

Το Workshop room χρησιμοποιείται από τα μέλη της κοινότητάς μας για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια ή άλλες εκδηλώσεις. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και έχει την δυνατότητα εναλλακτικών διατάξεων ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης. Είναι επίσης ένα από τους βασικούς χώρους που φιλοξενούμε τα community events μας!

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

  • Παροχές του χώρου
    Προτζέκτορας, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Ηχοσύστημα, Γραφική ύλη, flip­charts 

 

 

Athens Comics Library

H Athens Comics Library είναι ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics. Είναι επιπλέον ένας χώρος που χρησιμοποιείται από τα μέλη μας για να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες συναντήσεις τους, σεμινάρια ή άλλες εκδηλώσεις τους.

  • Παροχές του χώρου
    LCD TV 40″, internet οπτικής ίνας 50 mbps, Γραφική ύλη, flip­charts

 

Phone booth

To phone booth χρησιμοποιείται από τα μέλη μας για τις online συναντήσεις τους καθώς και για ιδιωτικά τηλεφωνήματα αφου προσφέρει απόλυτη ησυχία και είναι ηχομονωμένο

Αυλή

Η αθηναϊκή αυλή μας, μία μικρή όαση πρασίνου στο κέντρο της πόλης, είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης και συνάντησης των μελών της κοινότητας μας και ίσως ένας από τους χώρους με τις πιο ξαφνικές εμπνευστικές ιδεες.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

Κουζίνα

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens. Εδώ τα μέλη μας βρίσκουν ζεστό καφέ και τσάι κάθε ώρα της ημέρας, μπορούν να ετοιμάσουν φρέσκους χυμούς, να μαγειρέψουν και φυσικά, να κάνουν lunch break μαζί με την υπόλοιπη κοινότητά του Impact Hub Athens.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητική αναπηρία

 

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Προσφέρουμε πακέτα συνδρομών που σας επιτρέπουν να εργαστείτε, να μάθετε και να συνδεθείτε με το Impact Hub. Όλα τα πακέτα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά προσιτά και να σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το κόστος της συνδρομής στις εργασιακές σας ανάγκες και προτιμήσεις…

Γίνε μέλος της κοινότητας

Pin It on Pinterest