Σχετικά με τα Skillshare events:

Η ανταλλαγή γνώσεων, η δικτύωση και η έμπνευση είναι σταθερές συνισταμένες κατά τη διάρκεια των ειδικά διαμορφωμένων συνεδριών μας για τα μέλη του Impact Hub Athens. Με τη συνοδεία κέικ και καφέ (ή τσαγιού), ανοίγουμε τις πόρτες μας και σε προσκαλούμε σε διαδραστικές παρουσιάσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

 

Skillshare Ιανουαρίου:

Το Skillshare του Ιανουαρίου είναι αφιερωμένο στο να αποκαλύψει τα μυστικά της γνώσης της διατροφογενωμικής και να τα “μεταφράσει” σε χειροπιαστές, καθημερινές συνήθειες για την προώθηση της υγείας και την πρόληψη ασθενειών.

Η αγαπημένη μας Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και Ιδρυτής της DNANUTRICOACH®, θα μας καθοδηγήσει να φροντίσουμε τον εαυτό μας, αναλογιζόμενοι τις διατροφικές μας συνήθειες και ίσως αλλάζοντάς τις!

Μετά από μια παρουσίαση 30 λεπτών, θα υπάρξει συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων, όσο παράλληλα θα ετοιμάζουμε μαζί το νόστιμο γεύμα της κοινότητάς μας.

 

Λίγα λόγια για τη Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου:

Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου είναι ερευνήτρια διατροφογενωμικής, εγγεγραμμένη διαιτολόγος-διατροφολόγος στην Ισπανία (CAT001746) και η ιδρύτρια της DNANUTRICOACH®. Είναι μέλος του American Society of Nutrition από το 2012 (ASN) και πιστοποιημένη Practitioner Life Coach από τη Διεθνή Αρχή Επαγγελματικού Coaching και Μεντορίνγκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το 2015, ίδρυσε τη DNANUTRICOACH®, με έδρα τη Βαρκελώνη, και από τότε μετουσιώνει με ακρίβεια τη γνώση της διατροφογενωμικής σε χειροπιαστές, καθημερινές προτάσεις για την προάσπιση της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών. Σήμερα, είναι συνεργαζόμενη καθηγήτρια στα Πανεπιστήμια UOC και Tech της Ισπανίας.

 

🔗  Κλείσε τη θέση σου συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής εδώ 

Pin It on Pinterest

Share This