Σχετικά με το event της “Επιχειρηματικής Κλινικής”:

Τα μέλη του Impact Hub Athens, κάθε ένα με τα επιχειρηματικά του εγχειρήματα, μοιράζονται ένα συγκεκριμένο, αλλά ζωτικό πρόβλημα με το υπόλοιπο κοινό και ένα γκρουπ ειδικών με διαφορετικές εξειδικεύσεις από τους τομείς του σχεδιασμού και μοντελοποίησης επιχειρήσεων, στρατηγικής ανάπτυξης, μάρκετινγκ και επικοινωνιών, πνευματικής ιδιοκτησίας, νομικών θεμάτων και άλλων.

 

Μετά την αρχική παρουσίαση, οι ειδικοί χωρίζονται σε τρία γκρουπ – συνεδριάσεις καινοτομίας, μία για κάθε πρόκληση. Για τα επόμενα περίπου 60 λεπτά, ασχολούνται με ερωτήσεις, διερεύνηση και συλλογικό brainstorming, με σκοπό να φτάσουν σε εφικτές προτάσεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα.

 

Επιχειρηματική Κλινική Ιουνίου

Είστε έτοιμοι για ένα αναζωογονητικό και εορταστικό Business Clinic;

Το event του Ιουνίου, με την υποστήριξη του ιδρύματος google.org, θα είναι ανάλαφρο, λαμπερό και βιώσιμο! Ως το τελευταίο Business Clinic αυτής της σεζόν, σας προσκαλούμε σε μια δραστήρια εκδήλωση όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία συγκρούονται με τον ενθουσιασμό της γιορτής. Φανταστείτε μια ατμόσφαιρα φορτισμένη με επιχειρηματικό πνεύμα, όπου οι εκκολαπτόμενες ιδέες αναμειγνύονται αβίαστα με τη χαρά της δικτύωσης και της συνεργασίας. Ο αέρας είναι γεμάτος με μια απτή αίσθηση ενέργειας, καθώς άτομα με παρόμοια σκέψη συναντιούνται για να μοιραστούν τις επιχειρήσεις τους, να ανταλλάξουν γνώσεις και να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις.

4 εγχειρήματα της κοινότητας του Impact Hub Athens θα μοιραστούν μαζί μας τις προκλήσεις τους στο ταξίδι τους προς τη δημιουργία νέων υπηρεσιών και προϊόντων, την απόκτηση νέων B2B πελατών και τον σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών τιμολόγησης και branding!

Χωρίς κάποια προετοιμασία, ελάτε στα κεντρικά μας γραφεία, την Τετάρτη, 18 Ιουνίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες για τους σκοπούς, το όραμα, τις δράσεις, τις δυσκολίες, ακόμα και τις ανησυχίες μας!

 

Ποιους προσκαλούμε; Όλους όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της πιο ζωντανής και καινοτόμου επιχειρηματικής κοινότητας της Αθήνας και να συνδεθούν με καινοτόμους και ονειροπόλους επαγγελματίες.

Κλείστε τη θέση σας, συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους “challenge owners” και τις προκλήσεις τους;

 

Η Αγάπη Ιμπροχώρη είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρόσφατα δημιούργησε το Jewels Brand της, Pico the Store. Οι δημιουργίες της διαμορφώνονται με το χέρι και κάθε κομμάτι ζωντανεύει χρησιμοποιώντας την αρχαία τεχνική της χύτευσης σε κερί που χάνεται. Ως ένα conscious brand, χρησιμοποιεί μόνο πολύτιμα μέταλλα για τα κοσμήματά της για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα και μακροζωία των κομματιών σας.

Εκτός από τις κατά παραγγελία δημιουργίες της, παραδίδει επίσης εργαστήρια κοσμήματος.

Μέσω της συμμετοχής της στο Business Clinic, θα ήθελε να εξερευνήσει:

 

  • Ποια θα μπορούσε να είναι η συνεκτική ιστορία και ποια είναι τα κανάλια για να προσεγγίσει τα τμήματα των αγοραστών της;
  • Ποιες είναι οι τακτικές για την αύξηση των πωλήσεων σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά;
  • Υπάρχουν περισσότερα κανάλια που θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν;
  • Πώς μπορεί να αυξήσει τον όγκο των πωλήσεών της;

 

 

Η Δρ. Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου είναι ερευνήτρια διατροφογενετικής και ιδρύτρια του DNANUTRICOACH. Εκτός από τις ατομικές υπηρεσίες διατροφικής καθοδήγησης που παρέχει στην Ελλάδα, τη Βαρκελώνη και όχι μόνο, αναπτύσσει επίσης ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής συμβουλευτικής, με αποστολή να συμβάλει σε ένα πιο υγιές, ευτυχισμένο και παραγωγικό εργατικό δυναμικό, προς όφελος τελικά τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών. Δεδομένου ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση προγραμμάτων εταιρικής συμβουλευτικής, θα ήθελε να επανεξετάσει τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, διερευνώντας:

 

  • Πόσο σημαντικές είναι τέτοιου είδους υπηρεσίες εντός των ελληνικών επιχειρήσεων;
  • Τι θέλουν να επιτύχουν οι καθιερωμένες μονάδες HR όταν προσεγγίζουν την παραγωγικότητα μέσω της υγείας και πώς φαντάζονται αυτές τις υπηρεσίες εντός των οργανισμών τους όσον αφορά τη δέσμευση χρόνου και τα πιθανά αποτελέσματα;

 

Ο στόχος του Cool Crips είναι να εξαλείψει τα κοινωνικά και δομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία κάνοντας την αναπηρία mainstream με τους δικούς μας όρους και αυξάνοντας την ορατότητα των ατόμων με αναπηρία, πάντα προσθέτοντας μια “cool” προοπτική σε κάθε δράση. Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν τη διοργάνωση συμπεριληπτικών εκδηλώσεων, τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, τη συμμετοχή σε εκστρατείες και δημόσιες ομιλίες και τη δημιουργία εκπαιδευτικής κατάρτισης και εργαστηρίων.

 

  • Πώς αποκτούν τα άτομα με αναπηρία πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες στην ιδιωτική αγορά, ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες;
  • Πώς μπορεί το CoolCrips να προτείνει κανάλια επικοινωνίας για να γίνουν τα εταιρικά προϊόντα και υπηρεσίες προσβάσιμα στο κοινό χωρίς αποκλεισμούς;
  • Ποιοι είναι οι κλάδοι που θα αντιληφθούν την αξία των προτεινόμενων υπηρεσιών;
  • Ποιοι είναι οι υποψήφιοι πελάτες και πώς αντιλαμβάνονται την προστιθέμενη αξία της προσφερόμενης υπηρεσίας;

 

Κλείστε τη θέση σας, συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ

 

Pin It on Pinterest

Share This