Impact Hub Athens

Ένα τοπικό και διεθνές συνδεδεμένο δίκτυο με σκοπό το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο

Οι χώροι μας

Tο Impact Hub Athens στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στην περιοχή του Ψυρρή, μία περιοχή που λειτουργεί ως πεδίο δράσης εικαστικών, παραδοσιακών χειροτεχνιών και γενικότερα δημιουργικής επιχειρηματικότητας, με έντονο το στοιχείο της διαπολιτισμικής και κοινωνικής ζύμωσης. Σε αυτό το ενδιαφέρον περιβάλλον, έχουμε διαμορφώσει φιλικούς, άνετους χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Ανοιχτός Χώρος Εργασίας

Πιστεύουμε ότι το καλύτερο περιβάλλον εργασίας δεν είναι ένα κλειστό γραφείο ή ένα μικρό δωμάτιο. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε ακριβώς το αντίθετο: έναν ανοιχτό και ενιαίο χώρο εργασίας, ειδικά σχεδιασμένο για να εμπνέει δημιουργικότητα και να διευκολύνει τη συνεργασία.

Meeting Rooms

Διαθέτουμε δύο κλειστούς χώρους ιδανικούς για ιδιωτικές συναντήσεις ομάδων, οι οποίοι διαμορφώνονται ανάλογα με τη χρήση τους.

Events

Ο χώρος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων καθώς και να σχεδιάζεται ανάλογα με το περιεχόμενο και τις θεματικές τις εκάστοτε διοργάνωσης.

Open Space - Ανοικτός χώρος εργασίας

Open Space - Ανοικτός χώρος εργασίας

Χωρητικότητα: 90-120 καθήμενοι/ 150 persons

Εμβαδόν: 125 m2

O Ανοικτός χώρος εργασίας και συνεργασίας της κοινότητάς μας, μπορεί να φιλοξενήσει σεμινάρια,συνέδρια και μεγάλες εκδηλώσεις. Χάρη στην πολυμορφικότητα του χώρου και των ειδικά σχεδιασμένων επίπλων, μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να διαμορφωθεί από ενιαίος συνεργατικός χώρος εργασίας σε αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων, φιλοξενώντας μέχρι και 150 επισκέπτες.

Έξτρα παροχές του χώρου

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, air condition, internet 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας.

Garden Meeting Room

Mικρό Meeting Room (Garden)

Χωρητικότητα: 4-10 καθήμενοι

Εμβαδόν: 12 m2

Το μικρό meeting room είναι ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για ιδιωτικές συναντήσεις και για μικρές ομάδες εργασίας.

Έξτρα παροχές του χώρου

LCD TV 60", air condition, internet 50 mbps, flipchart, πρόσβαση στην αυλή

Workshop Room

Workshop Room

Capacity: 30-40 chairs

Size: 40 m2

Το workshop room είναι ιδανικό για συναντήσεις, διαλέξεις workshops, σεμινάρια, focus groups, παρουσιάσεις και συνεντεύξεις Tύπου.

Έξτρα παροχές του χώρου

Προτζέκτορας, internet 50mbps, air­ condition, flip­chart

White Room

White Room<

Χωρητικότητα: 20-30 καθήμενοι

Εμβαδόν: 30 m2

Το White Room, ούτε τελείως αυτόνομο ούτε και εντελώς συνδεδεμένο με τον υπόλοιπο χώρο, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για συναντήσεις ομάδων και παρουσιάσεις project.

Έξτρα παροχές του χώρου

Ιnternet 50mbps, air condition, projector, flip­charts, άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι.

Αυλή

Αυλή

Χωρητικότητα: 60-70 καθήμενοι/ 100-120 όρθιοι

Εμβαδόν: 95 m2

Η αθηναϊκή αυλή μας με το κυρίως κτίριο να την περιβάλλει είναι ιδανική για κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, cocktails, meet­ups, συναυλίες και άλλα δρώμενα.

Athens Comics Library

Athens Comics Library

Χωρητικότητα: 20-30 καθήμενοι / 30 όρθιοι

Εμβαδόν: 40 m2

H Athens Comics Library εκτός από ένα ιδανικό περιβάλλον γνώσης και σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των comics, μπορεί να φιλοξενήσει εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, κλειστά meetings και μικρά σεμινάρια. Ιδανική για ιδιωτικές συναντήσεις μιας και προσφέρει ησυχία και αυτονομία από το υπόλοιπο Impact Hub.

Έξτρα παροχές του χώρου

Ιnternet 50mbps, air condition, projector, flip­charts

Κουζίνα

Κουζίνα

Χωρητικότητα: 10 καθήμενοι / 10 όρθιοι

Εμβαδόν: 50 m2

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens. Εδώ θα βρείτε ζεστό καφέ και τσάι κάθε ώρα της ημέρας, ενώ μπορείτε να ετοιμάσετε φρέσκους χυμούς, να μαγειρέψετε και φυσικά, να κάνετε lunch break στο μεγάλο τραπέζι μαζί με την υπόλοιπη κοινότητά μας. Ιδανική για σεμινάρια μαγειρικής και private chefing.

Έξτρα παροχές του χώρου

Φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, τραπέζια και πάγκοι εργασίας, ψυγεία, καφετιέρα, βραστήρας, σκεύη, σερβίτσια, internet 50mbps, air condition, WC ΑΜΕΑ, αποθηκευτικοί χώροι, άμεση πρόσβαση στην αυλή.

Bike Kitchen

Bike Kitchen

Capacity: 10 persons

Size: 12 m2

Εδώ μπορείτε να επισκευάσετε το ποδήλατό σας και να μάθετε πώς να το συντηρείτε. Η Bike Kitchen είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Πέμπτη και είναι ένα ζωντανό σημείο συνάντησης για την ποδηλατική κοινότητα της Αθήνας. Ιδανική για πρακτικά σεμινάρια ή workshop.

Έξτρα παροχές του χώρου

Εργαλεία, πάγκοι εργασίας, βασικά ανταλλακτικά, άμεση πρόσβαση στην αυλή, internet 50mbps

HubDeck

Κουζίνα

Χωρητικότητα: 60-80 καθήμενοι / 100 όρθιοι

Εμβαδόν: 170m2

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στις εγκαταστάσεις μας, το HubDeck είναι το “θυγατρικό” κτήριο του κυρίως οικήματος του Impact Hub Athens. Ένας πολυμορφικός ανοικτός χώρος εργασίας και συνεργασίας, που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες εργασίας, συνέδρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις.

Έξτρα παροχές του χώρου

Σκηνή, προτζέκτορας, σύστημα PA, air condition, internet 50 mbps, flipcharts, πρόσβαση στη βεράντα, δυνατότητα τοποθέτησης θαλάμου διερμηνείας, προσβάσιμος σε ΑΜΕΑ.
Θέλεις να διοργανώσεις μια εκδήλωση;

Το Impact Hub Athens στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στην περιοχή του Ψυρρή, μία περιοχή που λειτουργεί ως πεδίο δράσης εικαστικών, παραδοσιακών χειροτεχνιών και γενικότερα δημιουργικής επιχειρηματικότητας, με έντονο το στοιχείο της διαπολιτισμικής και κοινωνικής ζύμωσης. Σε αυτό το ενδιαφέρον περιβάλλον, έχουμε διαμορφώσει φιλικούς, άνετους χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Κλεισε χωρο!