Η άνοιξη ήρθε για τα καλά και μαζί της και μια νέα, σημαντική και πολυαναμενόμενη προσθήκη στο Impact Hub Athens! Ο νέος μας χώρος, που τόσο καιρό σχεδιάζουμε, είναι επιτέλους εδώ, έτοιμος και ανοιχτός για την κοινότητά μας!

aris athanatos - photography - new building of impact hub 03

Αν βρεθήκατε στο Impact Hub Athens τους τελευταίους μήνες, σίγουρα θα πήρατε είδηση ότι κάτι ετοιμάζεται στο διπλανό κτήριο, που επικοινωνεί με την αυλή μας! Συνεργεία, σκαλωσιές, μαστορέματα και… αρκετός θόρυβος!

aris athanatos - photography - new building of impact hub 02

Ακόμη και το Rokani επιστρατεύτηκε, για να μας φτιάξει custom-made κατασκευές, αξιοποιώντας με δημιουργικό τρόπο ξύλα, παλιά έπιπλα και υλικά που βρήκαμε στο νέο χώρο κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης.

aris athanatos - photography - new building of impact hub 06

aris athanatos - photography - new building of impact hub 11

Μετά από μελέτες, εργασίες συντήρησης και πολλή προσωπική δουλειά, το δεύτερο διατηρητέο -δίπλα ακριβώς στο βασικό κτήριο του Impact Hub Athens- είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα μέλη και τους επισκέπτες μας και να γίνει ένα νέο πεδίο δημιουργικής δράσης, καθημερινής εμπνευσης και συνεργασίας!

WhatsApp Image 2017-03-31 at 13.21.09

Το “ποδαρικό” μας έκανε η κοινότητά μας! Τα μέλη του Impact Hub Athens ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο νέο χώρο μας την περασμένη Παρασκευή, για πρωινό και την πρώτη επίσημη ημέρα co-working!

WhatsApp Image 2017-03-31 at 13.21.10

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς για την κατανόηση και την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα που τα συνεργεία δούλευαν ακατάπαυστα, παράγοντας αρκετό θόρυβο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα, άξιζε όλη αυτή την ταλαιπωρία!

WhatsApp Image 2017-03-31 at 13.20.58

Το Impact Hub Athens μεγαλώνει και μαζί και ο θετικός μας αντίκτυπος!

WhatsApp Image 2017-03-31 at 13.36.25

 

*Ακόμη ψάχνουμε όνομα. Έχετε καμιά καλή ιδέα;