ΙΗ ΚΑΛΟ ΕΧΡΟ

Εκδηλώσεις

#PopUpHub2018 @ Κ.ΑΛ.Ο. ΕΧΡΟ’18

Το Impact Hub Athens για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,
συμμετέχει ενεργά στην Κ.ΑΛ.Ο. EXPO 2018 και δημιουργεί ένα Pop Up Hub,
ένα χώρο δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων.

 

Στις 7-11 Νοεμβρίου η δυναμική της κοινότητας του Impact Hub Athens “μεταφέρεται” στην καρδιά της Αθήνας, στην Σοφοκλέους, για… Κ.ΑΛ.Ο. σκοπό! Tο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διοργανώνει την 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) στην Σοφοκλέους, και το Impact Hub Athens θα είναι ενεργά παρόν!

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Impact Hub Athens θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς της  Κ.ΑΛ.Ο. – Athens Expo ’18 με κύρια επιδίωξη να δημιουργηθεί ένας θεσμός για την υποστήριξη και ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας. Παράλληλα, θα δημιουργήσει ένα Pop Up Hub το οποίο θα είναι ένας φυσικός χώρος όπου θα φιλοξενεί πραγματικές και ουσιαστικές συνομιλίες μεταξύ των συμμετεχόντων για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων και την εξασφάλιση της παρουσίας εναλλακτικών προσεγγίσεων.

 

Το Pop Up Hub θα είναι ένας φυσικό σημείο συνάντησης, ένας χώρος δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων. Οι οικοδεσπότες του Impact Hub Athens θα διευκολύνουν τις συνδέσεις, θα παρουσιάσουν διαδραστικά βίντεο, θα ενθαρρύνουν συζητήσεις ή συνομιλίες που εμπνέουν το κοινό για δράση και συνεργασία, αλλά και θα βοηθήσουν στην ανταλλαγή πληροφοριών, πρακτικών και εμπειριών.

 

Στη Κ.ΑΛ.Ο. – Athens Expo ’18  θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε pop up εργαστήρια, να συμμετέχετε σε κλαδικές συναντήσεις στους τομείς που σας αφορούν και να γνωρίσετε πάνω από 150 κοινωνικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και φορείς που θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Στην Έκθεση συμμετέχουν 150 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ), Συνεταιρισμοί Εργαζομένων, Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) και φορείς της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, με προϊόντα και υπηρεσίες που επεκτείνονται σε όλο το φάσμα της οικονομίας, με συνεργατικό πρότυπο, και σκοπό τη συλλογική και κοινωνική ωφέλεια.

 

Σκοπός της Έκθεσης είναι να συστήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κ.ΑΛ.Ο. στο ευρύτερο κοινό, να δικτυώσει τους φορείς της Κοινωνικής Οικονομίας αλλά και να φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους των μεγάλων παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας με την Κ.ΑΛ.Ο.

 

Η Έκθεση δίνει επίσης την ευκαιρία στον επιχειρηματικό κόσμο να εξετάσει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Κοινωνική Οικονομία και οι φορείς της να αποτελέσουν αντικείμενο, αλλά και εργαλείο υλοποίησης δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

Ελάτε να βιώσετε την εμπειρία του Pop Up Hub – we connect, we create, we care  και της συνεργατικότητας του Impact Hub Athens και να δημιουργήσουμε μαζί ένα δυναμικό δίκτυο κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Σας περιμένουμε!

 

Ακολουθείστε την Κ.ΑΛ.Ο. ΕΧΡΟ ’18  στο Facebook εδώ.

Δείτε το video εδώ.

Πληροφορίες

Κ.ΑΛ.Ο. – ATHENS EXPO ’18

2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

7-11 Νοεμβρίου | Στη Σοφοκλέους

Παλιό Χρηματιστήριο (Σοφοκλέους 10)

Μικρό Χρηματιστήριο (Πεσμαζόγλου 1)

Αίθριο ΕΚΠΑ (Σοφοκλέους 1)

 

 

ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΗΣ

Ώρες λειτουργίας :

Τετάρτη 7/11 (17.00 – 21.00)

Πέμπτη 8/11 έως Σάββατο 10/11 (10.00 – 21.00)

Κυριακή 11/11 (10.00 – 14.00)

Είσοδος ελεύθερη

Το έργο διοργανώνεται από την ΕΥ ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ – “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση“. https://empedu.gov.gr

 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub King’s Cross

Date & Time

07 November 2018 to 11 November 2018

Location

Impact Hub King’s Cross

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 07 November 2018