οπτιονσ

Εκδηλώσεις

11.04.2017 | Community Lunch: Impact Hub Athens x Options Food Lab

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη του εβδομαδιαίου μεσημεριανού γεύματος της κοινότητας του Impact Hub Athens!

Η κουζίνα μας είναι έτσι κι αλλιώς το πολυσύχναστο σημείο του Impact Hub Athens – ιδιαίτερα την ώρα του μεσημεριανού φαγητού. Γιατί λοιπόν – έστω και μία φορά την εβδομάδα- να μην μαγειρεύουμε όλοι μαζί ενισχύοντας ταυτόχρονα μια πρωτοβουλία που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε συνανθρώπους μας; Από την επόμενη εβδομάδα και κάθε Τρίτη σας περιμένουμε για φαγητό, το οποίο θα προετοιμάζουμε όλοι μαζί εδώ, στην κουζίνα του Impact Hub Athens με την καθοδήγηση της πολυεθνικής ομάδας του Options Food Lab.

Το Options Food Lab είναι μια πρωτοβουλία υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών με επαγγελματική εμπειρία στην εστίαση. Ξεκίνησε σαν μια σειρά από dinner parties σε αθηναϊκά σπίτια ανοίγοντας έτσι ένα διάλογο “ντόπιων” και “ξένων” μέσα από το φαγητό. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα γαστρονομικό κίνημα στην πόλη μας στήνοντας εβδομαδιαία ανοιχτά workshops μαγειρικής και παρέχοντας υπηρεσίες catering, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης και κοινωνικοποίησης για το δίκτυο των συνεργατών του.

Κάθε Τρίτη λοιπόν, ένας διαφορετικός chef της ομάδας του Options Food Lab θα έρχεται στο Impact Hub Athens, για να μαγειρέψει μαζί με την κοινότητά μας, να μας μυήσει σε μια νέα κουζίνα και να μας αποκαλύψει τα μυστικά μιας διαφορετικής συνταγής, κάθε φορά. Κάθε Τρίτη μεσημέρι μαγειρεύουμε όλοι μαζί και γνωρίζουμε μια νέα γαστρονομική κουλτούρα, συμβάλοντας ταυτόχρονα στη δημιουργία θέσεων εργασίας για πρόσφυγες και μετανάστες. Το κόστος συμμετοχής για κάθε γεύμα (σαλάτα, κυρίως πιάτο και γλυκό) είναι 5ευρώ/άτομο.

 options_food_lab2

Το μενού της Τρίτης 11 Απριλίου περιλαμβάνει: ρύζι καρότου  (تمن جزر ), σαλάτα φατούς και γλυκό, που θα ετοιμάσε η chef Roàa. 

Μόνο για μέλη, κατόπιν κράτησης και με τη δυνατότητα να φέρουν έναν προσκεκλημένο.

*Τα μέλη της κοινότητάς μας θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να κρατήσουν μια θέση στο τραπέζι μας αλλά και πώς μπορούν να συμμετέχουν στην προετοιμασία του γεύματος/μάθημα μαγειρικής. 

Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Athens


Website

Date & Time

11 April 2017 | 12:00 pm to 3:30 pm

Location

Impact Hub Athens

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 07 April 2017