Ανοιχτό Κάλεσμα για Δράσεις Πολιτισμού & Εκπαίδευσης

Ανοικτό κάλεσμα σε ομάδες και συλλογικότητες του Στ’ Δημοτικού Διαμερίσματος για τη διοργάνωση δράσεων στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, με δωρεάν χρήση του χώρου.

Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός πόλου εναλλασσόμενων δραστηριοτήτων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (ΔΑΚ), αφιερωμένων στις ομάδες της πόλης. Στο επίκεντρο των δράσεων αυτών βρίσκεται η συνύπαρξη του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού στοιχείου με την εμπορική φύση της Αγοράς.

Η ΔΑΚ προσφέρει το βήμα σε ομάδες, -τυπικές και άτυπες- της γειτονιάς, οι οποίες δημιουργήθηκαν από πολίτες και έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους  κατοίκους της πόλης μία σειρά από εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Για την ενίσχυση, λοιπόν, τέτοιων πρωτοβουλιών πραγματοποιούμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλες εκείνες τις ομάδες και συλλογικότητες της Κυψέλης και του ευρύτερου Δημοτικού Διαμερίσματος, καλώντας τις να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τη διοργάνωση και φιλοξενία αυτοτελών δράσεων, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στον κεντρικό χώρο της ΔΑΚ (αίθριο) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17.00 - 20.00, την εαρινή περίοδο (Μάρτιος-Μάιος 2018).

2153461436

Η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης που θα ακολουθηθεί περιγράφεται παρακάτω:

 

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε: agora@impacthub.net

 

Μπορείτε να υποβάλετε την πρότασή σας εδώ

Υποβολή